Graupner/SJ MC-16 Hott
Re: Graupner/SJ MC-16 Hott
Vždyť to máš v návodu. Proud max. 2C a napětí max.4,2V.
- Přílohy
-
- Nabijeni.PNG (9.2 KiB) Zobrazeno 659 x
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
ještě, když mám zaplou heli a mám tam nastavené odpočítávání času a aktivuju to, tak mi začne jakoby pracovat znak micro karty co tam mám danou (ve smyslu zobrazovat se plná modrá a ubývá z ní jakoby opravdu odpočet) je to ok?
Pokud zapneš stopky letové doby, spustí se logování hodnot z čidel na kartu. Myslím, že je nejvyšší čas pořádně si pročíst návod. 
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
v návodu jsem to vůbec nepochopil ale už to čtu a můžu ty staré logy z karty smáznout nebo se to přepisuje??
Můžeš je smáznout.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
a baterie ve vysílači je tedy LiIon 4000, mám tam verzi firmware 1.0.0.0 z výroby, mám to updatovat na nejnovější? co tím docílím?
To se tu už taky probíralo mockrát. Samozřejmě by si měl mít ve všech komponentech poslední verze FW, protože občas přidali nějakou další fičuru, nebo opravovali chyby. 
to obadal.rada: nechápu, když napíšeš SZ, proč jí smažeš, než si jí stačím přečíst.
Doporučuju pročíst všechna vlákna o soupravách HoTT. Dozvíš se spoustu užitečných vecí a nebudeš se vyptávat na každou hloupost. Ale asi nerad čteš a spoléháš na to, že se najde nějaký trouba, který ti bude odpovídat na každou blbost, která je hned na začátku manuálu.
Doporučuju pročíst všechna vlákna o soupravách HoTT. Dozvíš se spoustu užitečných vecí a nebudeš se vyptávat na každou hloupost. Ale asi nerad čteš a spoléháš na to, že se najde nějaký trouba, který ti bude odpovídat na každou blbost, která je hned na začátku manuálu.
-
obadal.rada
- Kontaktovat uživatele:
ještě dotaz o programu SD LOG, v záložce receiver , tak tam je RF RXSQ, QUALITY A STRENGTH, co to znamená, stává se mi že STRENGTH se mi objeví i O hodnota