demonak píše:Jak to tady pročítám,studuji a přemýšlím.Taranis je zcela určitě skvělé rádio,má to mnoho funkcí,možností programování,jak tady píšete..dělej si funkce a nastavení jaké sám chceš.Ale opravdu bych ho do benzínového modelu zcela určitě neosadil.Nevěřil bych systému,kde už má na 90 stránek na Rc,kde se řeší jen co a proč a co kdyby.Nikdo z Vás poskytujících příspěvky,jste ani jednou nenapsal:Ano s Taranisem jsem lítal,byl jsem spokojený a za tím rádiem si stojím!Jen někdo tady vpísne příspěvek,že ho lítal na benzínu.Beru.Od toho člověka potom další příspěvek už nevidím a ani jeho reakce.
Pokud tím někoho prudím,omlouvám se.Bylo mi to prezentováno jako jedno s nejskvělejších rádií a docela dost na úrovni.Já takový pocit nemám!!!!Klobouk dolů,před lidma,kteří ho prezentují.Pokud by to bylo až tak skvělé,zcela určitě by se tu neřešila za další příplatek anténa z větším ziskem.Nebudu jmenovat..každý si domyslí.Je tady řada radílků,profesionálů,neřeším.Frsky Taranis,není rádio,které by mne oslovilo.Je veliký rozdíl něco prezentovat,nabízet.Ale odzkoušet a pak dodávat zkušenosti!!!!!
Co to tady povídáš za nesmysli?? Ano 90 stránek ale nikde není žádný problém tedy až na pár vadných přijímačů na což se většinou přišlo dříve než se odstartovalo ovšem ty samé problémy mají i ostatní výrobci ale s vlastním Taranisem problémy nejsou.. Je tu devadesát stánek jak taranis nastavit, jak upravit různé věci atp. nikde není žádný problém který by znemožňoval jeho použit... Navíc spousta neduhů které rádio mělo v první verzi (kosmetické vady) odstranila druhá verze.. To že vyzdvihuješ kyt pro anténu je taky naprostý nesmysl je to pouze pro kutily kterým vadí že nejde anténa sundat a ten zisk je až na posledním místě, dle mě ta úprava nemá žádný význam a jedna věc na okraj, ani bych to nechtěl protože každý radioamatér ví že každý konektor navíc znamená zbytečný útlum, tzn čím méně konektorů v VF cestě je tím lépe.. Ano pár lidí tu napsalo že to létají v benzíňáku a co by jako měli psát dál když to funguje??? Já už ho mám půl roku a taky zde nic nerozebírám a pročpak asi?? Protože to funguje naprosto dokonale a není tu co rozebírat... Jinak ti můžu říci že nějaký tvůj benziňák si strčím do kapsy

já s Taranisem létám heli a to ne nějaké hračky za 5000,- z HK , cena kterou mě stáli moje stroje překračuje 100k a nemám jediný problém je svěřit do rukou FrSky Taranis

a mohu ti říci že lepší rádio jsem v ruce neměl

... Takže ještě jednou: Ano s Taranisem létám, jsem naprosto spokojený a za tím rádiem si stojím!!!!!!! Nikdy už nechci nic jiného a na 100% mu věřím a vím že oprávněně, žádné úpravy jsem na něm za ten půlrok nedělal a ani nehodlám dělat protože tak jak přišel je prostě dokonalý a žádné úpravy nepotřebuje

... Uf a dost tyhle řeči lidí co něco viděli jen na obrázku a pak dělají jaký to jsou machři s benzíňákem a jak tomu rozumí si můžou své neopávněné keci strčit za klobouk

, jóóóó u PC je každý machr kdo má doma benzíňák a hodnotí věci o kterých ví prd že, takových tu je

...
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com