Zdravím všechny. Snad do tohohle vlákna ještě někdo z vás chodí. Po dlouhém laborování jsem rozchodil AB na mém deltawingu. Už mám za sebou pár letů. Ještě jednou zmíním, že AB tam mám jen z důvodu, že ztratím signál, nebo jej použiju před přistáním, bo když si sundám Fatshark brýle tak nic moc nevidím

Malinký problém spatřuju v tom, že indikátor vibrací mi lítá od 15 do 70. Takže když zapnu RTH nebo balance mode, tak se delta začne strašně třepat. Krásně doletí na výchozí pozici, udrží výšku i rychlost, ale klepe se jak při epileptickém záchvatu. Předpokládám, že to způsobují vibrace přenášené na AB od motoru. Zkoušel jsem AB všelijak odpružit, vybalancovat vrtuli, zkontroloval jsem hřídel i unašeč, ale nějak to nepomáhá. Nedá se nějak nastavit intezita zisku gyro senzorů? Podle všeho můžu jen nastavit rozsah u pák serv a páček ovládacích prvků letadla. Co teda ten CenForce Parra? Je to k něčemu? U vrtulníku jsem citlivost gyra nastavit mohl.
A další dotaz bych měl k měření výšky. Zkoušeli jste měření výšky podle GPS? Jak je to přesné? Jde mi o to, že pokud stojím na kopci a s letadlem sletím pod úroveň výchozí pozice, tak jsem v mínusových hodnotách. Mám za sebou 5 pořádných FPV letů, takže ještě sám neodhadnu výšku. Moje kamera obraz hodně zkresluje no. Létám i zaznamenvám pomocí Mobius Action Cam.
Jinak prozatím můj rekord je: vzdálenost od výchozího bodu 881m, max výška 550m na obyč Cloverleaf antény a max testovaná vzdálenost na DIY VRx Helical anténu 2 km s naprosto čistým obrazem. Počítám, že bych se dostal dál, ale mám strach že moje neupravená Spektrum Dx7 by mi na to nestačila.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pl_u52kk_DE[/youtube]
Taranis Plus, Swift II, FPV Fx-61, Reptile500 FPV Quad NAZA-M V2, Bix3 FPV, EPA Šad P-51