Letadlo pro mírně pokročilého

Letadla s motorem, kde se předpokládá trvalý běh motoru po celou dobu letu. Spalovací i elektro.
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Letadlo pro mírně pokročilého

#16 Příspěvek od jyrry »

Shorty píše:... To je naposledy, co na tebe reaguju. ....

Děkuji.
jyrry.webnode.cz
zdendys
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od zdendys »

Shorty píše:Asi špatně čteš. Napsal jsem, že každej bude radit podle sebe, ale pokaždý něco jinýho. Nic víc. Jak je vidět, asi ti nějak vadím. Není to tím, že jsem si dovolil nesouhlasit s ,,panem" mazákem? To je naposledy, co na tebe reaguju. Nestojíš mi za to.
No, kapku sebereflexe, nemám pravdu a přiznám chybu, by bylo třeba.
Fakta: " změní se to na,, bitvu několika táborů" , kdy každej bude tvrdit, že to co doporučuje je nejlepší."
Nic se nezměnilo v bitvu a nikdo neříká, že je něco nejlepší.
Bitvu se tady snažíš rozpoutat jen Ty...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Zba
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Zba »

A pokud by jsi na to neměl moc peněz, tak RCfactory má pobočku už i v Číně :lol:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rch=hummer
BTW. kamarád to má doma v krabici a je to skutečně moc pěkné. Jsem zvědavý, jak to bude létat.
Shorty

#19 Příspěvek od Shorty »

Projděte si vlákno - letadlo pro začátečníka - a možná vám dojde co jsem chtěl říct tou ,, bitvou" schválně v uvozovkách. Samozřejmě je dobře, že každej dá svoji radu. Za sebe říkám, že by mi to nepomohlo a musel bych dát na svoji intuici a spolehnout se na sebe, že jsem vybral dobře. Víc k tomu nemám co říct.
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Jirra

#20 Příspěvek od Jirra »

Tak s rádiem jsem přemýšlel nad spektrem Dx5 nebo něčím podobným do 3000 kč. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímhle rádiem, popřípadě co jiného vybrat, nebo koupit bazarovou DX6 ? Díky za rady Jirka
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od juraj.jurej »

DX5 by som nebral na tom nič nenastavíš, vyber si počítačové rádio, keď aj z bazaru.
http://www.rcoffice.cz/?kategorie=RC%20 ... i=14195209
FrSky Tandem X20
Zba
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Zba »

Jestli mohu poradit, vyhni se značce spektrum. Jsou tací, kteří s ní jsou spokojení, ale je také halda lidí, kteří se s tím jen trápí. D0 3000kč se ti krásně vleze t9x + frsky modul. Do začátku nemusí být ani ten frsky.Nebo mohu doporučit optic 6. Mám eclipse 7 a optic 6 s frsky a jsem maximálně spokojen.
Ticcino

#23 Příspěvek od Ticcino »

No, vyhnout se Spektru a radši vzít Turnigy, to jsou trochu silná slova.
DX5, pravda, toho v porovnání s Turnigy moc neumí, ale třeba DX7 se dá sehnat také levně a ještě jsem neslyšel, že by si na ni někdo stěžoval. Já ji měl a dobrý.
milode

#24 Příspěvek od milode »

Zba píše:Jestli mohu poradit, vyhni se značce spektrum. Jsou tací, kteří s ní jsou spokojení, ale je také halda lidí, kteří se s tím jen trápí. D0 3000kč se ti krásně vleze t9x + frsky modul. Do začátku nemusí být ani ten frsky.Nebo mohu doporučit optic 6. Mám eclipse 7 a optic 6 s frsky a jsem maximálně spokojen.

Ty jsi někdy vlastnil Spektrum? Já mám DX7 a nemám zatím problém. :wink: :mrgreen:
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Zba
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Zba »

Ty jsi někdy vlastnil Spektrum? Já mám DX7 a nemám zatím problém. :wink: :mrgreen:

Ja ne, ale kamarad.Uzival dx6i i dx7 bez problemu, problemy zacaly az u dx 8, ktera uz 2 roky jezdi ruzne po servisech.Myslim, ze uz to snad prodal.Jak rikam, najdou se spokojeni uzivatele a ti, kterym to proste nefunguje.Proto, kdyz ma hitec nebo i ta t9x vice kladnych hodnoceni, urcite bych sel touto cestou.
milode

#26 Příspěvek od milode »

Rozhodnutí bude stále na něm :wink: . Nejde tady striktně napsat co brát a co nebrat :lol: .
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Ticcino

#27 Příspěvek od Ticcino »

Jo, k tématu:
Měl jsem několik modelů pro mírně pokročilé, ale nechal jsem si jen jeden. Tím je Arlin od Brixi models. Dokonce jsem i prodal FunCuba.
Videa máme, ale nutno hledat. Buď na inc.wz.cz nebo na Youtube, kanál I.N.C.Models.
Lark

#28 Příspěvek od Lark »

Taky bych se přimlouval, jestli ještě nelítal s křidélky, tak bych rozhodně nedoporučoval akrobata, ale spíš nějakého hornoplocha, třeba zrovna ten FunCube. Je to hodné éro, co si nechá hodně líbit a přitom se s ním dá bez problémů zalétat i základní akrobacie, včetně letu na zádech (při dobrém omotorování). Navíc se na něm může naučit i používání klapek. Ale volba je samozřejmě na něm.
Ticcino

#29 Příspěvek od Ticcino »

Jasně, volba je na něm.
Já létal s křídélky rovnou a bylo to v pohodě.
Směrovku jsem se učil až později, na akrobatu.
Na křidélkách není žádná věda. Naklopit, přitáhnout výškovku, tím letadlo zatočí, naklopit na druhou stranu a je to.
jaroslav.falcon

#30 Příspěvek od jaroslav.falcon »

Souhlas s Ticcino. také jsem dostával rady typu bacha na křidélka a je to velice jednoduché a v pohodě. Rovnou jsem lítal se sředoplošníkem a žádnej problém. K hornoplošníku bych se nevrátil . Ani bych se nebál T9X o proti spectrum. Osobně ji sice nemám, ale kámoši ano a jsou spokejení.
Odpovědět

Zpět na „Motorová letadla“