Ježdění v okolí Brandýsa nad Labem - nitro

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
hates

Re: Ježdění v okolí Brandýsa nad Labem - nitro

#16 Příspěvek od hates »

nominale píše:Zdravím, taky hledám nějakou dráhu v okolí Brandýs nad Labem. Koupil jsem elektro hobby 1/10 offroad (taky, jakože pro děti ;-)) a rád bych auto vytáhl na nějakou dráhu, ježdění za domem, popřípadě na cvičáku u kasáren už nemá výšku :-).
Docela bych zkusil ty Štěrboholy, co tam prostě zajet pojezdit a uvidíme, jestli někdo přijde? Pak se s ním domluvíme?

kam chodis na ten svicak u kasaren. Moje 1/8 by to uz nejspis zvladla.
nominale

#17 Příspěvek od nominale »

hates píše:kam chodis na ten svicak u kasaren. Moje 1/8 by to uz nejspis zvladla.

Jestli to tam znáš, tak hned za garáže, jezděj tam kluci na motorkách a čtyřkolách. Občas vemu kluky a zajdeme tam. Tak 1/10 tam zvládne vyjet všechno, takže je to celkem sranda. Když nas bude vic, třeba by bylo možný tam nějak lehce vytýčit trať, stačilo by zhruba, protože to stejně někdo rozjezdi.
nominale

#18 Příspěvek od nominale »

djirousek píše:Zdar,
já jsem se tam byl podívat a dráha není volně k ježdění. Jsou tam zábrany. Chodím jezdit na Opatov. Je to dál, ale jsem tam členem a dráha je dobře udržovaná.
Dan

To už je pro Brandejšťáky hodně z ruky :-), ale zkusit by se to čas od času nechalo. Můžu se tě zeptat, jestli se tam dají za nějakou úplatu jezdit volné jízdy a jaký jsou tam lidi?
djirousek

#19 Příspěvek od djirousek »

Dá se tam jezdit za úplatu. Myslím že je to 200,- na den. Je potřeba se domluvit předem.
Jsou tam absolutně normální lidi. Jsem tam členem a teď je dráha právě po jarní údržbě.

Tady je odkaz na stránky: http://www.rckopatov.cz/

Dan
Rampage XB 1/5, HoBao Hyper SS 1/8, TRAXXAS Slayer 1/10, ANSMANN Virus 2.0 1/8, Duratrax 1/8 835E
nominale

#20 Příspěvek od nominale »

Dane, moc děkuju. Na web už jsem koukal a dráha vypadá moc hezky. Jestli jsou tam lidi v poho, jak říkáš, tak snad nováčka nevypískaj :-). Asi bych se zkusil nějak zastavit....
djirousek

#21 Příspěvek od djirousek »

Vůbec ne. Tam nejsme závodníci. Je to o pohodě a zábavě při ježdění. Dráha je zrovna po úpravě a průběžně ji udržujeme. Já jezdím z Horních Počernic. Také to je kus cesty, ale to se nedá nic dělat.
Klidně se stav.

Dan
Rampage XB 1/5, HoBao Hyper SS 1/8, TRAXXAS Slayer 1/10, ANSMANN Virus 2.0 1/8, Duratrax 1/8 835E
nominale

#22 Příspěvek od nominale »

Ještě jednou díky Dane. Určitě to využiju.

Jen ještě jedno info, zahlédl jsem kdesi na diskuzi pár poznámek ohledně staré dráhy v Úvalech. Dneska jsem se tam byl podívat, hlavně ze zvědavosti. Dráha jako takové je velmi pěkná, skoků pár, ale bohužel, je vidět, že je dlouho nepoužívaná a tudíž nesjízdná. Asi by se šlo nakontaktovat na někoho, kdo ji kdysi spravoval, ale vzhledem k tomu, že nemám přístup k té nejmenší mechanizaci, kromě lopaty, tak je to asi bezpředmětné. Kdyby jste měli zájem, udělal jsem i pár fotek.
djirousek

#23 Příspěvek od djirousek »

Ahoj,
ano o této dráze vím a byl jsem se tam před dvěma lety podívat a není udržovaná. Komunikoval jsem s provozovatelem a oni ukončili provoz. Přešli na elektro a do haly. Majitele neznám. Jediné čeho jsem si všiml, že tam byl velký problém s vlhkem a vodou po dešti. Byl jsem tam v létě a asi týden po dešti a držela se tam voda.

Dan
nominale

#24 Příspěvek od nominale »

Jo, to je možné, dráha je v dolíku, já tam přijel těsně po průtrži, na místě kde bylo parkování, tak bylo hafo vody, ale povrch na dráze byl bez louží a místa kde nebyla tráva byly pevný. No ale to je jedno, asi se zkusím teď v neděli zastavit u vás na Opatově.
djirousek

#25 Příspěvek od djirousek »

Ahoj,
klidně se stav a zajezdíš a třeba se i pak budeš chtít stát členem :) .

Dan
nominale

#26 Příspěvek od nominale »

Ahoj Dane,

včera sice celý den pršelo, ale dneska to vypadá slibněji. Je dráha sjízdná i po dešti? Jo a bueš tam zítra?

Jirka
djirousek

#27 Příspěvek od djirousek »

Ahoj,
vzhledem k dešti to dnes nebude sjízdné. Zítra se uvidí. Prší dost vydatně a obávám se že tam bude bláto.
Uvidím jak bude zítra a zda by se dalo odpoledne.

Dan
Odpovědět

Zpět na „Auta“