Bezpádlo GT5
Re: Bezpádlo GT5
Ještě dám obrázek
[album]3897[/album]
[album]3897[/album]
T-rex 500 DFC, innovator md530
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
Tak asi je to v pořádku moje GT 5.1 v2 i když je bokem při náklonu dopředu ukazuje že kloním a při naklopení do boku ukazuje že klopím a stabilizuje dobře asi je to tím že má stejné vnitřnosti jako GT 5.2 které se instaluje asi bokem podle některých obrázků co jsem našel.
Takže jsem asi řešil neřešitelné.
Takže jsem asi řešil neřešitelné.
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
Já mám toto bezpadlo v titanovi. Kabely z něj mám směrem k ocasu. Ty je máš do boku. Nejsem profík, ale nemáš ji umístěnou špatně? Taky se mi zdá že ti jde trošku šejdrem. Snaž se ju nalepit co nejpřesněji s osou vrtulníku. A to jestli ji nalepíš horizontálně nebo vertikálně jde přepínat v jednotce. Koukni sem tady je cz návod co přidal Jarcuch. viewtopic.php?f=104&t=54593&start=195
Jj je to tak teď jsem to čet ty vývody kabelů musejí směřovat buďto k přídi nebo do zadu. Nikdy né bokem. Tak proto ti to blbě ukazuje.
Ahoj už jsem to přelepil je rovně.
A právě že mi ta jednotka ukazuje dobře kabely do strany ,když jí dám kabely dopředu tak ukazuje špatně.
Takže když dám kabely do předu tak při naklopení vrtulníku na stranu ukáže že sem ho naklonil dopředu a podle toho ho vyrovná takže špatně naopak když jsou kabely bokem ukazuje a vyrovnává vše správně .
A právě že mi ta jednotka ukazuje dobře kabely do strany ,když jí dám kabely dopředu tak ukazuje špatně.
Takže když dám kabely do předu tak při naklopení vrtulníku na stranu ukáže že sem ho naklonil dopředu a podle toho ho vyrovná takže špatně naopak když jsou kabely bokem ukazuje a vyrovnává vše správně .
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
A v jednotce máš nastaveno že je umístěna vodorovně? Protože je dost divný že by zrovna tvoje dělala úplně něco jinýho než ostatní jednotky.
Je nastavená opravdu dobře zkoušel jsem úplně všechno i nastavení polohy jednotky 
Funguje takhle dobře tak už to neřeším.
Funguje takhle dobře tak už to neřeším.
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
Dle manuálu musí být jednotka umístěna s kabely dopředu nebo dozadu, ne bokem.
Pak v jejím nastavení reverzuješ směry kompenzace pro všechny 3 osy.
Pak v jejím nastavení reverzuješ směry kompenzace pro všechny 3 osy.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
http://www.habada.cz
Spirit Wave & JETI DS 12
No vždyť sem to taky psal že musí být rovnoběžně s osou. Tak v tom případě nechápu, jak je to možný že ti to nefunguje jak má. A to že GT5.2 se už může dát i bokem máš pravdu, ale že by ti do škatule GT5.1 nacpali 5.2 to je dobrej úlet 
Naposledy upravil(a) Timsound dne ned 11.05.2014 21:55, celkem upraveno 1 x.
To já vím manuálů mám několik ale opravdu když dám jednotku jak má být tak opravdu nefunguje.
nejdřív sem udělal vše podle návodu taky sem čuměl jak blázen zkusím to vyfotit aby bylo vidět že to takhle opravdu funguje.
nejdřív sem udělal vše podle návodu taky sem čuměl jak blázen zkusím to vyfotit aby bylo vidět že to takhle opravdu funguje.
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
Možná při výrobě nastala chyba ale je mi jedno jestli je jednotka kabely tak nebo tak hlavně že funguje.
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
MisterJ píše:Možná při výrobě nastala chyba ale je mi jedno jestli je jednotka kabely tak nebo tak hlavně že funguje.
Myslím že dříve nebo později přijdeš na to že chyba je v umístění jednotky a jejím nastavení.
Spirit System (Spirit W1, GTR & others)
Spirit Wave & JETI DS 12
Spirit Wave & JETI DS 12
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ve Tvém případě, osa vrtulky je zachována a zbytek jen ukazuje na to, že máš zpřeházené smysly komenzací a je třeba je zreverzovat v GT5 jednotce. Pokud máš ale takhle zpřeházené funkce, tak bych si typl, že máš i opačně zapojené kabely od serv. To už si se svoji omezeností nedokážu dost dobře představait a je nutný to oprvdu festovně vyzkoušet. Prostě nemám čas si představovat co jak funguje ...... Tak to ber jen jako dálší možnost co je blbě. Zkrátka mrkni na to a ujisti se, že to máš OKa.
Vše sem zkontroloval , opravdu to je otočené , normálně by jednotka měla na Imp2 klonit ale moje klopí
na Imp1 by měla klopit ale moje kloní .
serva mám správně ,kdyby to neukazovala jednotka i na displeji tak neřeknu.
Smysl kompenzace otočit nejde jako že by zaměnila klopení za klonění.
Mám navod v češtině ,němčině a anglině a kotel videí musel bych být opravdu Tele abych to připojil špatně.
na Imp1 by měla klopit ale moje kloní .
serva mám správně ,kdyby to neukazovala jednotka i na displeji tak neřeknu.
Smysl kompenzace otočit nejde jako že by zaměnila klopení za klonění.
Mám navod v češtině ,němčině a anglině a kotel videí musel bych být opravdu Tele abych to připojil špatně.
L-39 Black Horse
L-39 Black Horse
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ne, prohození klopení za klonění elektronicky nejde. Myslel jsem fyzické prohození kabelů od serv do jednotky a zreverzovat smysly komenzací tak aby to sedělo, to by nešlo? Protože pak by to znamenalo že máš z výroby namontovaný senzor pootočeně
no to mne poser