Hledám kolegu modeláře
- cholerik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám kolegu modeláře
ahoj, Ronov nad Doubravou, 8.5, nebo víkend.
Pokud tedy nenajdeš nikoho jiného
To tvoje rádio má mix na deltu?
Mirek
Pokud tedy nenajdeš nikoho jiného
To tvoje rádio má mix na deltu?
Mirek
ahoj,
nasel by se kolega modelar z Brna/Kralovo pole?. uz jsem parkrat lital, tak ze letadlo do vzduchu dostanu a nekde s nim i pristanu
ted jsem si poridil vysilac Spektrum a bohuzel nejsem schopnej sparovat s prijimacem a nastavit ovladani letadla. byl bych ochotny nekdo osobne poradit? manual jsem cetl uz x krat a stravil u toho nekolik hodin. bohuzel jsem neuspel.
diky
LC
nasel by se kolega modelar z Brna/Kralovo pole?. uz jsem parkrat lital, tak ze letadlo do vzduchu dostanu a nekde s nim i pristanu
diky
LC
Beta 1400, Phoenix Evolution, Prima, neco zlutyho
- JosefSvejk
A máš v tom modelu i přijímač spektrum?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
ano mam. stravil jsem na tom snad uz 5 hodin a bez vysledku... nejsem technickej typ...
Beta 1400, Phoenix Evolution, Prima, neco zlutyho
Ahoj, sháním někoho z okolí Frýdku-Místku na případné rady a zalítnutí modelu Díky Jirka
Jirra píše:Ahoj, sháním někoho z okolí Frýdku-Místku na případné rady a zalítnutí modelu Díky Jirka
Zkus se zeptat u kluků z http://www.rcfm.cz/domains/rcfm.cz/index.php/kontakt
Ahoj, najdu někoho v Brně, kdo poradí s prvními kroky a případně pomůže se zalétnutím SkyScouta? Děkuji
Radek
Radek
Hledam dobrou dusi z Ledce nad Sazavou a okoli
Nazdar panove.Jako staly zacatecnik hledam dobrou dusi z okoli Ledce nad Sazavou kteta by mi pomohla a poradila do zacatku.Mam rc modal sonic hornoplosnik,4,6MVVS,hitec flash 5 a hodne nadceni pro letani.Ten sonic je bourany protoze ten strom tam fakt byt nemel.Ale nijak moc hodne.A jelikoz se mi ten model libil tak jsem koupil jeste jednoho ale ten zatim ceka v krabici.Predem dik.
Dobrý den,
hledám kolegu z Prahy a okolí s pomocí zalétání dvou EPP modelů (klidně i za úplatu).
Děkuji
hledám kolegu z Prahy a okolí s pomocí zalétání dvou EPP modelů (klidně i za úplatu).
Děkuji
Easystar II - sestavení
Ahoj,
rád bych našel nějakého zkušeného modeláře, který by mi sestavil Easystar II. Mám basic kit, veškeré komponenty jsou objednány z Číny a jsou na cestě (předpoklad dodání do 2-3 týdny). Samotný model letadla už mám doma..
Než začnete psát, že to zvládnu sám - tak ano, zvládl bych to sám, ale chtěl bych profesionální práci bez žádných patlanců od lepidla atp. Upřímně já jsem patlal;-) Montáže bych se chtěl účastnit, abych viděl jak se všecko dělá a možná příští model zkusil sám.
Samozřejmě rád uvítám i první rady do létání eventuálně i zálet letadla, přece jen jsem bez jakýchkoli zkušeností.
Za sestavení samozřejmě nabízím odměnu. Kraj Vysočina - nejlépe Jihlavsko nebo Chotěbořsko nebo něco mezi.
Doufám, že se někdo z Vás ozve;-)
Díky.
rád bych našel nějakého zkušeného modeláře, který by mi sestavil Easystar II. Mám basic kit, veškeré komponenty jsou objednány z Číny a jsou na cestě (předpoklad dodání do 2-3 týdny). Samotný model letadla už mám doma..
Než začnete psát, že to zvládnu sám - tak ano, zvládl bych to sám, ale chtěl bych profesionální práci bez žádných patlanců od lepidla atp. Upřímně já jsem patlal;-) Montáže bych se chtěl účastnit, abych viděl jak se všecko dělá a možná příští model zkusil sám.
Samozřejmě rád uvítám i první rady do létání eventuálně i zálet letadla, přece jen jsem bez jakýchkoli zkušeností.
Za sestavení samozřejmě nabízím odměnu. Kraj Vysočina - nejlépe Jihlavsko nebo Chotěbořsko nebo něco mezi.
Doufám, že se někdo z Vás ozve;-)
Díky.
Re: Easystar II - sestavení
Ahoj, zkus doplnit bydliště, bude to snadnější.
Pepan
Pepan
Bydliste pridano, ale myslim si, ze zvyseni pravdepodobnosti je o desetiny procenta:-D
Není to zbytečné, hned tě mohu nasměrovat na letiště Henčov...dnes nebo zítra tam snad má být soutěž...rozhodně se tam vydej a ptej se po modelářích, pokud bys je tam neviděl lítat.Většinou jsou hned na kraji letiště v pravé budově, mají tam zázemí.
Můžeš se taky zastavit u Kostky v prodejně a Valda ti ochotně dá kontakty na modeláře.
http://www.kostkamodelcentrum.cz/
http://www.kostkamodelcentrum.cz/
Diky za tipy. Skoda, ze jsem o obchodu nevedel driv...mozna, ze bych nejakou kacku jeste zainvestoval a nemusel kupovat komponenty v Cine a hlavne na ne cekat do poloviny prazdnin, teda pokud vubec prijdou...
Jinak ten Hencov nevypada vubec spatne..pristi vikend se tam skocim podivat.
A co ty nechtel bys mi slozit Easystara? Pribyslav neni tak daleko;-)
Jinak ten Hencov nevypada vubec spatne..pristi vikend se tam skocim podivat.
A co ty nechtel bys mi slozit Easystara? Pribyslav neni tak daleko;-)