Nová GoPro HERO 3
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová GoPro HERO 3
Vem si priklad z uzivatele jindraj. To je pro me odpoved a ne ty tvoje ...
Letadla, auta.
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Re: GoPro HERO 3 B.E.+
gardenroute píše:co je zásadní, je výdrž baterie, která je nyní mnohonásobná
Je větší, ale "mnoho"násobná není
Viz http://www.kolmanl.info/index.php?show=gopro
Ke své HEROB3+ jsem si objednal set krytek a v setu je i průhledná krytka na objektiv, takže čočka bude chráněná, ale zase na to nenasadím tu černou plastovou krytku, takže budu muset buď nechat tu půhlednou nebo měnit krytky.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
- oscar
- Kontaktovat uživatele:
Tak po vsech uvahach se priklanim spise k HERO B3+ nezli co psal kolega Isaw extreme. Ikdyz je levnejsi, tak Hero bez dyspleje do letadla je preci jenom skladnejsi a lehci. Ale zacinaji se objevovat v cizine zpravy o Hero 4. Tak nevim jestli stoji zato pockat, ale zas jaka bude cena.
Letadla, auta.
Ahoj,
nesetkal jste se někdo s tímto problémem:
- vybila se mi úplně baterie, když jsem dal kameru přes USB nabíjet, tak se vůbec nic nezobrazuje, kamera je mrtvá
- běžně když jí dobíjím, tak svítí červené světlo a na displeji je symbol nabíjení
Baterie má asi 5 nabíjení a jedná se o verzi GoPro 3 Silber.
nesetkal jste se někdo s tímto problémem:
- vybila se mi úplně baterie, když jsem dal kameru přes USB nabíjet, tak se vůbec nic nezobrazuje, kamera je mrtvá
- běžně když jí dobíjím, tak svítí červené světlo a na displeji je symbol nabíjení
Baterie má asi 5 nabíjení a jedná se o verzi GoPro 3 Silber.
HK 450 + jiná poletovadla | DC-16
Musím se podělit o zjištění.
Mám gopro3silver klasiku bez plus. Už od léta 2013 a pořád se mi zdál obraz ne až tak ostrý jako by měl, a jako vídám na videích. Posledních 14dní to ve mě hlodalo, až jsem si stáhl testovací obrazec a vyfotil ho. Zjištění že moje gopro není zaostřená mě dost naštvalo, tak jsem si našel na jutubu jak to rozebrat, není to úplně pro každýho , a je potřeba torx T4. Pak jsem horkovzduškou ohřál pouzdro čočky a kleštěma utrhl lepidlo v závitu čočky. Pak už jen doostřil kameru na HDMI kabelu přes televizi , ještě jsem u toho fotil referenční fotky, a výsledek přikládám.
Jen by mě zajímalo , jestli to tak odflákli ( za ty peníze ) , nebo to dělaj schválně , že si člověk se silverem stejně potom ještě koupí black...
Každopádně doporučuju stáhnout testovací obrazec a vyfotit si ho. Aspoň se uvidí jak z nás tahaj těžký prachy za odfláknutej šunt.
Mám gopro3silver klasiku bez plus. Už od léta 2013 a pořád se mi zdál obraz ne až tak ostrý jako by měl, a jako vídám na videích. Posledních 14dní to ve mě hlodalo, až jsem si stáhl testovací obrazec a vyfotil ho. Zjištění že moje gopro není zaostřená mě dost naštvalo, tak jsem si našel na jutubu jak to rozebrat, není to úplně pro každýho , a je potřeba torx T4. Pak jsem horkovzduškou ohřál pouzdro čočky a kleštěma utrhl lepidlo v závitu čočky. Pak už jen doostřil kameru na HDMI kabelu přes televizi , ještě jsem u toho fotil referenční fotky, a výsledek přikládám.
Jen by mě zajímalo , jestli to tak odflákli ( za ty peníze ) , nebo to dělaj schválně , že si člověk se silverem stejně potom ještě koupí black...
Každopádně doporučuju stáhnout testovací obrazec a vyfotit si ho. Aspoň se uvidí jak z nás tahaj těžký prachy za odfláknutej šunt.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Jaký to je formát papíru? Jde mi jenom o to na jakou vzdálenost si to ostřil
A4 asi ze 40cm , na max rozlišení , ty fotky jsou už výřez. Každopádně je ostřejší i teď to video i ty věci dál.
Frsky X10S Carbon
taky to zkusím...mám black.
Zdravim rozhodol som sa kupit tuto kameru v popise je napisane ze zvladne az 64GB myslim ze to je pre moje pouzitie aj vela chcem lietat tak maximalne hodinu za jeden den potom si videa doma stiahnem do PC.
Aku velku kartu asi potrebujem ?
V akom formate uklada ta kamera to video je to az tak velke aby som potreboval na hodinovy zaznam 64GB?
Musi byt ta karta rychla?
Viete odporucit nejaku kartu?
Diki za rady.
Aku velku kartu asi potrebujem ?
V akom formate uklada ta kamera to video je to az tak velke aby som potreboval na hodinovy zaznam 64GB?
Musi byt ta karta rychla?
Viete odporucit nejaku kartu?
Diki za rady.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
Ve mě se na takovej jednoduchej dotaz úplně vaří krev, ty seš tak línej napsat tři slova do googlu, že vzduch musí kolem tebe vybuchovat do červenejch hvězdiček, sorry ale to je moc.
http://lmgtfy.com/?q=gopro+recording+times
http://lmgtfy.com/?q=gopro+recording+times
Frsky X10S Carbon
ked sa nichce neodpisuj... ja som chcel vediet skusenosti nie to co niekto napisal na nete
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
-
Jánoš Hádár
troiac píše:ked sa nichce neodpisuj... ja som chcel vediet skusenosti nie to co niekto napisal na nete
A jak by ti mel nekdo ty zkusenosti sdelit, nez je napsat sem na net?
troiac píše:ked sa nichce neodpisuj... ja som chcel vediet skusenosti nie to co niekto napisal na nete
A toto forum je to? Osobni rozhovor v hospode?
Máte někde to video jak to normálně rozebrat?
Všude to prasej těma kombinačkama..
Všude to prasej těma kombinačkama..
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....