www.modelservis.cz

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
jarb
Kontaktovat uživatele:

www.modelservis.cz

#1 Příspěvek od jarb »

Dobrý den,

netušíte jestli firma http://www.modelservis.cz ještě funguje? Před týdnem jsem udělal elektronickou objednávku, do emailu mi nepřišlo ani potvrzení a na telefonu mi to taky nikdo nezvedá?
Má cenu čekat jestli se pan Žák probudí? :wink:
Lark

Re: www.modelservis.cz

#2 Příspěvek od Lark »

Ono mu někdy trvá delší dobu, než zareaguje. Zkusil bych se připomenout mailem a taky opakovaně volat.
jarb
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jarb »

Lark píše:Ono mu někdy trvá delší dobu, než zareaguje. Zkusil bych se připomenout mailem a taky opakovaně volat.

emaily už má ve schránce dva a zmeškaných hovorů asi 5 :-) ještě ho budu týden oťukávat a pak objednávku zruším.... :?
milode

#4 Příspěvek od milode »

Z mého pohledu je tvá objednávka pro něj zřejmě nezajímavá, nebo je to špatný obchodník. Já na tvém místě bych objednávku zrušil ihned. Tím spíše, že nereaguje na telefon a email. :wink: Ještě čekat, jestli se pán umoudří a ozve se. Ani náhodou. :mrgreen:
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
jarb
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od jarb »

milode píše:Z mého pohledu je tvá objednávka pro něj zřejmě nezajímavá, nebo je to špatný obchodník. Já na tvém místě bych objednávku zrušil ihned. Tím spíše, že nereaguje na telefon a email. :wink: Ještě čekat, jestli se pán umoudří a ozve se. Ani náhodou. :mrgreen:

chtěl jsem od něho ten RC spínač. já si ho totiž před měsícem a půl objednal u http://www.eshop-rychle.cz/model-rozumne kde mi po 6-tydnech vratil penize s tim ze se mu dodani nějak zkomplikovalo...tak jsem okamžitě objednal tento u modelservisu a zase čekám....asi mi RC spínač není souzen :-)
Rozhodl jsem se, že ho dnes objednám na ebay: http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0 ... nc&LH_FS=1 za 250 (což je navíc super cena ) a za měsíc ho mam s jistotou doma:-) český obchodníci se tentokrát nevyznamenali....:-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JirkaA »

taky marně čekám na odpověď na dotaz ohledně rozsypu na 2,6m Čmeláka.. Asi bude rychlejší si to nakreslit a vyřezat sám.
OK2WY
jarb
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jarb »

JirkaA píše:taky marně čekám na odpověď na dotaz ohledně rozsypu na 2,6m Čmeláka.. Asi bude rychlejší si to nakreslit a vyřezat sám.

jak dlouho už :?: :-)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JirkaA »

ne zas tak dlouho, asi týden. Ale chápu to, one-man firma prostě nemůže být v neustálé pohotovosti, zvlášť když to není věc, která ho živí ze 100%. Jen prostě přijde o kšeft :)
OK2WY
jarb
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jarb »

Kdo si počká snad se dočká:-) ale mejlík ve stylu, ano objednávku jsem přijal vyřídím tehdy a tehdy, (ted třeba nestíhám) by poslat mohl :-( proč si nechá dělat reklamu na svůj výrobek v RC-revue když je pak mrtvej brouk... :roll:
Petr_C

#10 Příspěvek od Petr_C »

Nevím jak typ RC spínače scháníš, ale já mam dobrou osobní zkušenost s člověkem, který spínače přímo vyrábí a dodací lhůta včetně speciální úpravy programu pro moje potřeby byla více než přijatelná. Kontakt lze najít na tomto webu: http://www.rcspinac.cz
jarb
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jarb »

Petr_C píše:Nevím jak typ RC spínače scháníš,

RC spínač s galvanickým oddělením výstupu (aby nerušil ) pro spínání zapalování a chcípání benzíňáku na dálku.
jez_cz

#12 Příspěvek od jez_cz »

Používám RC spínače z HK. Pořídil jsem dva typy - jednokanálový a sedmikanálový - s oběma maximální spokojenost.
Nefunkční i-obchod z původního dotazu to sice neřeší, je to však možnost se podobným situacím do budoucna vyhnout.
I květák je jen vycepované zelí
Jánoš Hádár

#13 Příspěvek od Jánoš Hádár »

Petr_C píše:Nevím jak typ RC spínače scháníš, ale já mam dobrou osobní zkušenost s člověkem, který spínače přímo vyrábí a dodací lhůta včetně speciální úpravy programu pro moje potřeby byla více než přijatelná. Kontakt lze najít na tomto webu: http://www.rcspinac.cz

Hele, hele, nemas tady uz te reklamy dost?
Sunn

#14 Příspěvek od Sunn »

Dost dobrý - vyčítáš mu reklamu a ještě jí rozmnožíš citací :D :D
Petr_C

#15 Příspěvek od Petr_C »

Jánoš Hádár píše:Hele, hele, nemas tady uz te reklamy dost?

Velice se omlouvám, jsem tu krátce, ale netušil jsem, že dávat odkazy je problém, když v jiných vláknech je jich na různé eshopy spousty. Dotyčný na výše uvedené adrese mi dost pomohl, protože jsem chtěl doprogramovat jistou specialitku, konkrétně blikání hlavních majáků jako je na Amerických policejních vozech Interceptor (http://www.youtube.com/watch?v=wEh3N4eB8Kw) a on mi vyšel vstříc, proto jsem již zde odkaz několikrát vložil. Myslel jsem si, že to může pomoci i jiným. Tímto slibuji, že se to již nebude opakovat.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“