Na jednu stranu, líbí se mi ty graupnery, ale zase tedka mám Futabu FX-18 s Duplexem, a nejradši bych u toho duplexu zůstal. Jen bych chtěl nějákou vysílačku, která se bude líp programovat, lepší a větší displej a tak
Na jednu stranu, líbí se mi ty graupnery, ale zase tedka mám Futabu FX-18 s Duplexem, a nejradši bych u toho duplexu zůstal. Jen bych chtěl nějákou vysílačku, která se bude líp programovat, lepší a větší displej a tak
FX-18 jsem měl s MZK TWIN a byl jsem velice spokojený, ale FX-18 jsem měl již 10 let. Původně jsem chtěl dát TWIN do té MC-20 jako druhý přenosový systém (abych využil svých šest přijímačů), ale po seznámení s vlastnostmi MC a jejího vybavení jsem MZK TWIN rychle vyprodal a dokoupil HOTT přijímače a první moduly telemetrie - momentálně jsem velice spokojený
už týždeň som vlastníkom MC 16 HoTT , som spokojný aj prekvapený , veľa sa tu píše o zlom preklade návodu ale ja som s tým nemal problém, mám doma ešte aj MX 16 40 Fm syntézu v nemčine a tak mi ani nemčina neprekáža podľa pokynov v príručke a tu vo vedlajšej téme som si upgradoval Sw a aj stiahol češtinu a teraz to nemá chybu, najprv som premýšlal že si dokúpim Hott box a na ńom budem sledovať telemetriu a na pulte budem mať štandardné dáta ale ked som si nastavil hlasové výstupy tak v podstate na displej ani netreba pozerať slečna mi povie čo potrebujem síce to opakuje dookola v nastavenom poradí ale verím že to upgradom sw postupne rozdelia na viac častí, už teraz to mám tak že plynom spúšťam hlásenie o čase motorového letu ( to potrebujem pri lietaní s koptérou) a jednou páčkou si púšťam ostatné telemetrické hlásenia, včetne toho kolko je momentálne hodín, to aby som sa nezabudol vrátiť domov
jak jde ta vysílačka rozšířit na 12 kanálu?? u mojí mc-22 to bylo tak, že jsem jen dokoupil vypínače nebo co jsem potřeboval, zapojil konektory kde mají být a přibyly kanály kde to tu taky tak?
nikde jsem se nedočetl ,kolika bodovou křivku to má na plyn
strana 189 The control curve can be defined (separately per flight phase) by up to 6 points, termed “reference points”, placed at any point along the stick travel.