An-2 Andula - plán
An-2 Andula - plán
Rád bych si postavil na příští sezonu Andulu, rozpětí kolem 2m a tak sháním pokud možno kvalitní plánek na konstrukční model. Máte někdo nějaký tip??
Re: An-2 Andula - plán
Ahoj,
koukni na RC album: ANTONOV AN -2. Zeptej se, jestli nemá plánek. Uživatel petr_v.
Michal
koukni na RC album: ANTONOV AN -2. Zeptej se, jestli nemá plánek. Uživatel petr_v.
Michal
Ja to nechapu. V google jsem si zadal pozadavek na an 2 a vyskocilo mi nescetne mnozstvi planku a odkazu.
Nej planek byl na rcgroups .
Tak hledej a najdes.
Nej planek byl na rcgroups .
Tak hledej a najdes.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
OK, jasně že najít se toho dá dost
, spíš mi jde o to, zda někdo nemá zkušenost s konkrétním modelem postaveným a zalétaným, tak asi....
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Uz sa to tu preberalo a daval odkaz aj na plan, boli to tri listy ale tusim nesedela mierka jednotlivych listov, muselo sa to upravovat, ale plan bol na urovni
Díky_blembondo_, tohle vypadá dobře, tak nějak jsem si to představoval, nechám plán vytisknout mírně zmenšený, zjistím jak sedí jednotlivé listy k sobě a pak se rozhodnu 
AHoj už jsi to nechal vytisknou? jak to sedí?
hoj použiji toto vlakno nemáte někdo fotky puvodního zbravení v letech 1982-1989 techto krásek letajících u našich aeroklubů nejsem uplně pamětník ale co třeba tato jak hodně je podobné puvodnímu zbarvení? http://www.planes.cz/cs/photo/1097840/a ... tuji-lknm/
Ahoj mám dotaz jak na odstín barvy když mám jen fotky... dá se někde zjistit odstín žluté na AN-2 OK-GIB??? děkuji Pavel
blembondo píše:Andula 3 metry. https://www.mediafire.com/folder/7a2mv2 ... nov%20AN-2
Ahoj plán křídla a kormidla super trup OK tvar přepážek katastrofa, musel jsem je všechny upravit je do moc oválné především spodní strana ale dá se z toho čerpat.
nemáte někdo Plany modelarskie č. 59? děkuji předem za odpověd