F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
xGrany

Re: F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.

#196 Příspěvek od xGrany »

Zdravim,nema nekdo nahodou doma ridici jednotku na F45 navic? Bych ji odkoupil.Nebo kdyby mi ji nekdo aspon zapujcil na max tyden. Potrebuji identifikovat co zpusobuje problem po ostridakovani zadniho motoru. Problem sem popisoval na vedlejsim foru.Samozrejme pri zapujceni dam vratnou kauci a veskere postovne zaplatim.Kdyztak piste do zprav.
Juras_rs2

#197 Příspěvek od Juras_rs2 »

Ahoj,

JSem tu nováček. Mám F45 něco přes měsíc jako druhý vrtulník po delší době a zatím jsem nadmíru spokojen. Jen se bojím, že se brzy odporoučí motůrek. Zatím kromě rotorové s výrobenými ouškami z plastu a chladiče je vše originál. Chtěl bych se pochlubit jak mi to pěkně lítá, už i nad vodou.. :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=1ryrSfO49qE
Plha

#198 Příspěvek od Plha »

Lítá ti to pěkně ale nad vodou může být nenadálý vítr a taky vrtulník potom utopený. Bouračka někde na trávě se dá ještě opravit
Juras_rs2

#199 Příspěvek od Juras_rs2 »

Jasně, že na louce je to bezpecnejsi. Nelítám nad vodou běžně. Ale nedalo mi to, je to prostě výzva.. :). Kdyz uz jsem se se přidal, rád bych se zeptal jaké další úpravy kromě střídavého kitu jsou na F45 odzkouseny a doporučeny.. Díky mooc..
Plha

#200 Příspěvek od Plha »

Ten orig. podvozek mi praskal až jsem našel tento:
http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-Landing-S ... 19eb557611

Musí se udělat úprava - dva duralové pásky podélně a přišroubovat. Je pěkně do široka a ze hmoty která je opravdu pružná.
Juras_rs2

#201 Příspěvek od Juras_rs2 »

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 67739.html

Co si myslíte o tomhle? vyhozený peníze nebo komplet náhradní díly a kamerka k tomu?
thoroid

#202 Příspěvek od thoroid »

Nabídka nevypadá zle. Zdá se, že je to komplet v kompaktnějším balení a kamerka jako bonus. Po zaplacení DPH a celního poplatku celá sada vyjde kolem 1300 Kč, což je stále dost výhodné. Asi s nastupující F49 začínají výprodeje. Aliexpress vrací peníze při nedoručení zásilky nebo neodpovídajícímu zboží, když prodávající nechce spolupracovat. Takže bych se případného podvodu moc nebál.Jen jsem se nedočetl o jakou jde verzi řídící elektroniky a vysílačky, ale to zase tak nevadí. V případě použití na náhradní díly se s jednotkou může v klidu přehodit i vysílačka.
Ital

#203 Příspěvek od Ital »

Juras_rs2

S touhle frajeřinou se ani nechlub, až budeš shánět potápěče, měnit veškerou elektroniku tak tě to vyléčí a uvědom si že helina dost blbě plave a elektronika pod napětím moc vodu nemiluje, myslím, že létání nad loukou se tak moc neliší a ušetří dost peněz. :wink:
Jardaxx

#204 Příspěvek od Jardaxx »

Juras_rs2 píše:Ahoj,

JSem tu nováček. Mám F45 něco přes měsíc jako druhý vrtulník po delší době a zatím jsem nadmíru spokojen. Jen se bojím, že se brzy odporoučí motůrek. Zatím kromě rotorové s výrobenými ouškami z plastu a chladiče je vše originál. Chtěl bych se pochlubit jak mi to pěkně lítá, už i nad vodou.. :D:D

http://www.youtube.com/watch?v=1ryrSfO49qE

Tak to si kamaráde hodně zariskoval.Štve mně když tomu udělám něco na zemi.Ale utopit to celý,hm nevim.Asi bych to tak honem nerozchodil.
xGrany

#205 Příspěvek od xGrany »

Kazdy je sveho stesti strujcem...;-) Ale po mesici bych si nad vodu teda netroufl...
Endy

#206 Příspěvek od Endy »

Hurááá, tak už i já mám komplet stříďáky. Dneska přišel nový motor turnigy 2211 a ten už neshořel, takže už jsem zase zpátky mezi létajícíma. Ještě jednou bych chtěl poděkovat srabsrabovi za flashnutí regulátoru - bez tebe by to nebylo chlape ! Už se těsím až se umoudří počasí a vyzkouším to ve vzduchu ;)
Endy

#207 Příspěvek od Endy »

Tak štřídáky paráda ale odešlo gyro... Já už na to nemám nervy... Vylítám 4 baterky a další průser je na světě... Musím se poohlídnout po něčem co déle vydrží :-D
Ital

#208 Příspěvek od Ital »

Tak to si kup plyšového medvěda. :lol: Ne, to byl pokus o srandu, ale zkus simulátor FMS za 700 Kč, je tam jedna helina dole s laděným výfukem, sice akrobatická, ale má velmi podobné chování jako F-45, tu jsem si dovolil vzít do ruky asi po 5ti hodinách tréningu na této a bylo to zatraceně znát, všem začátečníkům vřele doporučuji, ušetří tím spoustu peněz a nervů. Pokud tu na trenažéru nezvládneš od startu do bezpečného přistání, neber model vůbec do ruky.
Endy

#209 Příspěvek od Endy »

Itale, kez by to bylo alespon rukama... Nejsem teda profik ale litam normalne... Gyro se pokazilo jen tak - letim, delam otocku a najednou to zaclo valit na zadni motor full throttle a zalo se to tocit jak blbe, tak jsem s tim v ramci moznosti sednul na zem odnesl to jen podvozek, ale to uz jsem proste nemohl ovlivnit...
Ital

#210 Příspěvek od Ital »

Máš vzadu stříďák? Toto je dost neobvyklá závada, pokud neshoří ss motor. Co píšeš, tak ho tam máš.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“