toty píše:Taky jsem s tim zapasil a ve finale kombinacky (na ten drat, ne na kridlo)a trochu nasili to spravilo...
takze jsi smikal ten vyztuzny drat?:D
toty píše:Taky jsem s tim zapasil a ve finale kombinacky (na ten drat, ne na kridlo)a trochu nasili to spravilo...
toty píše:Capnul jsem stred dratu do klesti a pomalinku po kouskach jsem to tlacil do kridla...netocit u toho..drat je na konci ohnuty a udelal bys v kridle velkou diru...pak vytahnout a to samy s druhym kridlem a az pak to nasazavat na alfu...opatrne at ti to nezaleze jen na jednu stranu...
hates píše:zitra po praci se chystam na letiste ve sterboholech tak kdybys mel zajem tak muzes dorazit.
Chci tam vyrazit lehce po 16:00
misto je presne tady
http://mapy.cz/#!x=14.571468&y=50.06998 ... .070462_17
Doufam ze tam zitra nekdo bude.
toty píše:A co byly hlavní příčiny?
pacaj2am píše:Dobrý den,
tak jsem si pořídil alfu, moje úplně první letadlo. Strávil jsem relativně dost času na simulátoru (RC Desk Pilot). Alfu jsem upravil podle návodu - hodná jako beránek.
Minulý weekend i tento weekend jsem vyrazil létat. Bohužel se mi nepodařilo ani pořádně odhodit. Pokaždé jsem skončil letadlem na čumáku. Chudák letadlo, aniž by se prolétlo, už je pěkně omlácené a slepované.
Chtěl bych poprosit, zda by někdo nebyl tak laskav a alfu mi pomohl zalétat. Očividně je někde něco špatně (určitě ruce), ale nevím co.
Pokud by z širšího okolí Prahy šel létat, rád bych se připojil a něco přiučil.
Děkuji moc za pomoc.