Alpha 1500 od Pelikána
Re: Alpha 1500 od Pelikána
Smerovku jen na dotoceni jinak na ni kasli. Nauc se s alphou litat pristavat mit to v ruce. Pak si kup neco konstrukcniho. Alpha je polystyren a taky jim zustane. Konstrukcni vetrone jsou uplne jina liga.
Dobrý den,
tak jsem si pořídil alfu, moje úplně první letadlo. Strávil jsem relativně dost času na simulátoru (RC Desk Pilot). Alfu jsem upravil podle návodu - hodná jako beránek.
Minulý weekend i tento weekend jsem vyrazil létat. Bohužel se mi nepodařilo ani pořádně odhodit. Pokaždé jsem skončil letadlem na čumáku. Chudák letadlo, aniž by se prolétlo, už je pěkně omlácené a slepované.
Chtěl bych poprosit, zda by někdo nebyl tak laskav a alfu mi pomohl zalétat. Očividně je někde něco špatně (určitě ruce), ale nevím co.
Pokud by z širšího okolí Prahy šel létat, rád bych se připojil a něco přiučil.
Děkuji moc za pomoc.
tak jsem si pořídil alfu, moje úplně první letadlo. Strávil jsem relativně dost času na simulátoru (RC Desk Pilot). Alfu jsem upravil podle návodu - hodná jako beránek.
Minulý weekend i tento weekend jsem vyrazil létat. Bohužel se mi nepodařilo ani pořádně odhodit. Pokaždé jsem skončil letadlem na čumáku. Chudák letadlo, aniž by se prolétlo, už je pěkně omlácené a slepované.
Chtěl bych poprosit, zda by někdo nebyl tak laskav a alfu mi pomohl zalétat. Očividně je někde něco špatně (určitě ruce), ale nevím co.
Pokud by z širšího okolí Prahy šel létat, rád bych se připojil a něco přiučil.
Děkuji moc za pomoc.
Odkud jsi. Jednu alfu jsem ted prodal a litala skvele. Chodim litat v praze a nebo na praha vychod kolem brandejsa tak bychom se mohli domluvit a zalitl bych ti ji.
Jsem z Prahy (Čimice), ale není problém někam vyrazit.
Za nabízenou pomoc děkuji...
Za nabízenou pomoc děkuji...
Zkoušel jsi alfu vyvážit ? Já ji měl po koupi hrozně těžkou na čumák, nepomohlo ani posunout baterku úplně dozadu co sahal ten suchý zip...musel jsem na ocas přilepit celkem "velké" závaží ( jehlový pilník [:)] )
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
ja kdyz lital to svou tak baterku jsem musel dat tak ze ten zip ji skoro nedrzel a regl a prijimac narvat co nejvice dozadu jinak jsem ji musel porad potlacovat. To ze jde na cumak je spise tim ze teziste je moc vzadu. Chce to opravdu zkouknout. Ta co jsem prodal tak kdyz jsem ji vytahl nahoru tak jsem mohl odlozit radio a koukat jak si plachti. Pokud jsem ji natahl na kridelka tak si krouzila porad ve stejnem polomeru a nemusel jsem ji vubec ridit.
toty píše:Zkoušel jsi alfu vyvážit ? Já ji měl po koupi hrozně těžkou na čumák, nepomohlo ani posunout baterku úplně dozadu co sahal ten suchý zip...musel jsem na ocas přilepit celkem "velké" závaží ( jehlový pilník [:)] )
Vyvážená byla, držel jsem ji pod křídlem v drážkách, kudy vedou dráty k servům a byla vodorovně (snad podle návodu dobře).
zitra po praci se chystam na letiste ve sterboholech tak kdybys mel zajem tak muzes dorazit.
Chci tam vyrazit lehce po 16:00
misto je presne tady
http://mapy.cz/#!x=14.571468&y=50.06998 ... .070462_17
Doufam ze tam zitra nekdo bude.
Chci tam vyrazit lehce po 16:00
misto je presne tady
http://mapy.cz/#!x=14.571468&y=50.06998 ... .070462_17
Doufam ze tam zitra nekdo bude.
Uf... 16.00 je hrozně brzy... z práce se domů dříve, než cca v 6 nedostanu... Budete tam tak dlouho?
Děkuji
Děkuji
Tak to nezarucim. Planoval jsem to dak do 18:00 pak musim za rodinou.
Zkusím dorazit chvíli po páté... Děkuji
Zdravím všechny.
Já osobně nemam s vyvazenim Alphy problem.Tak jak je v navodu ....6 cm od nabezne hrany co nejblize trupu.A drzi krasne vodorovne.Jehlovy pilnik na ocas???? To musi byt neco spatne ne:
Jura
Já osobně nemam s vyvazenim Alphy problem.Tak jak je v navodu ....6 cm od nabezne hrany co nejblize trupu.A drzi krasne vodorovne.Jehlovy pilnik na ocas???? To musi byt neco spatne ne:
Jura
Taky me to prekvapilo kdyz jsem ji postavil...dal na vyvazeni a furt padala na cumak...tak jsem jen tak na zkousku polozil na VOP propisku a najednou byla vyvazena...tak jsem tam prilopil ten pilnik a bylo to uplne presne...baterka byla uplne vzadu na suchym zipu...
Pilnik jsem odstranil az s vymenou reglu a motoru...kdy jsem regl dal k baterce...puvodne byl mezi servy...ted litam bez zavazi a alfa je vyvazena...proste asi divnej kus
Pilnik jsem odstranil az s vymenou reglu a motoru...kdy jsem regl dal k baterce...puvodne byl mezi servy...ted litam bez zavazi a alfa je vyvazena...proste asi divnej kus
Srážka s blbcem je problém, ale srážka s blbcem v zrcadlovém bludišti je neřešitelný problém..
Zdravím dnes jsem si pořídlil alphu ale mam jeden maly problem drat na vyztuhu kridel nechce do kridel poradne zaject jako by byl dlouhy, neporadi nekdo co s tim ?
Taky jsem s tim zapasil a ve finale kombinacky (na ten drat, ne na kridlo
)a trochu nasili to spravilo...