Skyartec WASP NANO CPx 3D Brushless
Re: Skyartec WASP NANO CPx 3D Brushless
Jo to nevím, já si myslím že nic nemají 
Futaba 14SG, MiniTitan - bezpádlo, T-REX 550 DFC Super COMBO, EXTRA MX, .....
Ja myslim, ze uz neco maji.... nasel jsem to tam u nich.
Ja jsem k tomu chtel i ten kufrik a s tim jsou nejake problemy...
Ja jsem k tomu chtel i ten kufrik a s tim jsou nejake problemy...
Tak mi to s nim nejak nejde.Kdo by mel zajem je na modelbazaru.
Na tom rckingu jsou fakt koko..i.Dily nemaj a kdyz tak asi objednaji par kusu pro celou republiku a jeste za 2nasobek ceny.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
to Edas : Tak jak jsi dopadl, už lítáš, nebo je ještě reklamace ???
alfista2 píše:to Edas : Tak jak jsi dopadl, už lítáš, nebo je ještě reklamace ???
Jo dopad jak píšeš. Dnes mi volali, a poté i napsali, že je to rozbitý,
neoprávněné zásahy do konstrukce a elektroniky modelu - reklamace se zamítá.
Neoprávněný zásah je to, že jsem to slepil tavnou pistolí po tom pádu, který zavinil vadný motorek a zásah do elektroniky je to, že jsem si vyměnil sám motorek, který mi oni sami poslali jako reklamaci. Dále je prý vadná deska elektroniky.
Výsledek a poučení pro všechny
Je to šmejd, nebrat!
To mi bylo řečeno i po telefonu.
Pošlou zpět rozbitý
krásný přístup. Pamatuju, když jsem byl pro vosu já, byl v porubě sám pán vousatý majitel, který mě řekl, že díly budou.Bohužel jsem s prckem praštil o zeměkouli a prvně co mi prodávající řekl.... a umíte vůbec létat s tímto typem vrtulníku??? Tak jsem mu prozradil, že mám ve skříni i 550 a docela mi to lítá, tak to na konec završil konstatováním. že jsem špatně nastavil radio... A pak běž reklamovat vrtulník...
Tak vrtulnik je prodany.Chtel jsem nejakou mr..u do bytu ktera snese i par ran o zed ale wasp moc nevydrzi.Zklamalo me dil3nske zpracovani.Treba uchyceni serva ve spodni casti prakticky provleknutym sroubkem?Kazdy pad nejaky sroubek upadl a vykrojil onu diru pro nej.Jinak rizeni samozrejme nema u techto malych vrtulnicku nic spolecne s vetsimi od 450 velikosti.Myslim ze letam dobre i 3d ale tohle jsou vsechno jenom hracky ktere mohou odradit budouci vrtulnikare od koupe vetsiho.Takze vy co zacinate s malymi verte tomu ze vetsi se ovlada o hodne lepe a posloucha jak ma.Urcite pri pravotocive zatacce neutika dopredu a vlevo zase dozadu atd.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
- xxkarlosxx
Jediný co se dá napsat k tomu vrtulníku je NIKDY NEBRAT. Ani nemá cenu psát proč,protože by to byl román. Když to srovnám s mým mini cp od Walkery,tak je to jako trabant a mercedes. A to přitom Walkera jako výrobce je utrpení.
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
Aho mám dotaz, nevíte někdo jak nastavit vysílačku.? Delá mi to toto:
když udělám vychilku a vrátím knipl do stredové polohy tak vrtulník neustále letí původním směrem, než udělám kontra vychilku, tak se nedá litat.
Díky za nápady nebo návody...
když udělám vychilku a vrátím knipl do stredové polohy tak vrtulník neustále letí původním směrem, než udělám kontra vychilku, tak se nedá litat.
no nazdar, asi vadná jednotka 
jsem to špatně pochopil. Jeto jak píše Junker83
jsem to špatně pochopil. Jeto jak píše Junker83
Naposledy upravil(a) Edas dne sob 02.01.2016 11:26, celkem upraveno 1 x.
Mirda.K píše:Aho mám dotaz, nevíte někdo jak nastavit vysílačku.? Delá mi to toto:
Takto se chovají 6-ti kanály. Je to normální. Musíš se to naučit řídit.
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG
Junker83 píše:
Takto se chovají 6-ti kanály. Je to normální. Musíš se to naučit řídit.
Tak todle jsem nechtěl slyšet každopádně díky...