POZOR při pouštění modelu!!!
POZOR při pouštění modelu!!!
Plácal jsem se takhle po internetu a narazil jsem na tohle:
http://www.vesmir.info/down/video/desert-meteor.wmv
Když pouštíte model, dbejte na zvýšenou opatrnost!
Jinak vy a váš model zkončíte špatně.
(Tohle video mě úplně dostalo)
http://www.vesmir.info/down/video/desert-meteor.wmv
Když pouštíte model, dbejte na zvýšenou opatrnost!
Jinak vy a váš model zkončíte špatně.
(Tohle video mě úplně dostalo)
- los_carlos
Je to samozřejmě falešné. Asi před půl rokem se o tom na jednom serveru vedla diskuse a nakonec tam někdo vložil odkaz na nezkrácenou verzi. Ve skutečnosti to je reklama na to auto, které z kráteru vyjelo bez poškození. V nezkrácené verzi se potom objeví slogan, jako že tohle auto vydrží fakt všechno 
- georg
- Kontaktovat uživatele:
blesk píše:jeja... kdysi jsem se trochu zabíval astronomií a stím spojených jevů.
meteorit o velikosti malého šálku na kávu by způsobil takový humbuk že by do vzdálenosti 50-100m nezůstal kámen na kameni--- věřte nevěřte je to tak...
Při tý rychlosti se neni co divit
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
georg píše:blesk píše:jeja... kdysi jsem se trochu zabíval astronomií a stím spojených jevů.
meteorit o velikosti malého šálku na kávu by způsobil takový humbuk že by do vzdálenosti 50-100m nezůstal kámen na kameni--- věřte nevěřte je to tak...
Při tý rychlosti se neni co divit
asi tak nějak spočítejte někdo kinetickou energii
Luckyluk píše:Ta anketa je zavadejici...
Kazdy, kdo se kdy díval na nebe snad spatřil meteority jak proletavaji atmosferou, ne?? Vetsina z nich zhori, nez dopadnou... pada hvezda do tvych vlasu...
... a kdo tu hvezdu padat nevidel, tak je asi slepy![]()
![]()
Myslim pad jako ze to padlo, rana, krater v zemi, sli ste se podivat, co se stalo, ale to už je jedno...