arkudo píše:Poradi mi nekdo prosim, jak nastavit tento vrtulnik na Aurore 9? Mam nekolik letadel i vetrone takze po strance letadel je mi Aurora jasna. Ale at delam co delam at hledam vsude, nenasel jsem co delam spatne ze mi cyklika a kolektiv nebehaji spravne. Se setovkou to bezi ok ale kdyz to chci dat na Auroru nemuzu se dopatrat spravneho mixu. Cyklika je CCPM tedy HR3 120. Dve serva po stranach vzadu a jedno vpredu. Diky moc za pomoc.
P.S. Prosim metoda sedlak, jsem v heli analfabet. Diky
začal bych tím že bych si ověřil jestli máš správné fyzické servo připojené do správného výstupu na přijímači, (ačkoliv při mixu dělají vždy všechny každou tu jednu funkci), nejsem v tom profík, ale na svojí 120 cyklice (MT325) jsem se orientoval tím že serva jsou pro orientaci pojmenovaná (pitch,aileron,elevator) a každé znich je zapojené do správného kanálu na přijímači, to by mohlo být někde v návodu nebo to zkus porovnat se stejně konstruovanou helinou (jedno servo vepředu, dvě víc dozadu). Na rádiu pochopitelně aktivuješ daný swashmix pro heli a druhá věc je že někdy je třeba otočit polaritu jedné z veličin swashmixu, ja mam třeba na
default ve spektru nastaveno Aileron/Elevator/Pitch = 66%/66%/66% ,ovšem
správně při stejné hodnotě bych měl mít 66%/66%/
-66%, to správné zapojení a ta mínuska kterou jsem nevěděl ani že tam můžu mít nastavenou byly první takové větší špeky při zprovozňování mojí běžné heli..
edit pozn: jak koukám tak spíš než HR3 bys měl mít H3, jedno servo vepředu a né vzadu, možná že by to řešila právě ta mínuska.., nevím jistě:
obrazek niže:
Kód: Vybrat vše
http://www.rosaurophotography.com/images/aceone/swash.jpg
Spektrum Dx6i, Eflite Blade mSR,Esky Belt CPV2,Phoenix sim, MiniTitan E325, Zoom4U, MaxiSwift NF