Dremel Versatip-čím plnit
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Dremel Versatip-čím plnit
Udělal jsem si na Model Hobby radost a koupil jsem si tuhle "hračku":
http://www.dremeleurope.com/cz/cs/ocs/p ... E-versatip
Chci se zeptat těch, co něco podobného používáte-čím to plníte? Pán od Dremlu tvrdil, že plyn do zapalovačů je na prd-prská, nehřeje tolik co by měl...
http://www.dremeleurope.com/cz/cs/ocs/p ... E-versatip
Chci se zeptat těch, co něco podobného používáte-čím to plníte? Pán od Dremlu tvrdil, že plyn do zapalovačů je na prd-prská, nehřeje tolik co by měl...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Re: Dremel Versatip-čím plnit
Normálně to plním plynem do zapalovačů, nikdy jsem o ničem jiným nepřemýšlel. Na nouzový pájení a hlavně na smršťování bužírek ideální nástroj.
Taky si myslím že plyn do zapalovačů stojí za nic. Mám v pc uložen odkaz na PYROPEN REFILL který by snad měl mít vyšší výhřevnost, před pár lety byl v Rcrevue článek kde uživatel popisoval že až s tímto plynem mohl provádět tvrdý pájení (asi stříbrnou pájkou, už nevím. Ale ještě jsem si ten plyn nepořídil a nevyzkoušel.
.. mám doma něco podobného, ale od jiné značky a plním to plynem do zapalovačů, nic neprská a naprostá spokojenost. Po nějaké jiné náplni jsem nepátral. Na pájení v nouzy dostačující, jinak to spíš používám jako horkovzdušku na smršťovačky je to luxusní. Ale dříve jsem to nahříval nad svíčkou a výsledek stejný. V dílně se tohle určitě neztratí, je to určitě šikovná věc.
Naposledy upravil(a) Váša2002 dne sob 12.10.2013 16:59, celkem upraveno 1 x.
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Mám ji taky a plním normálním PB do zapalovačů. Tenkou stříbrnou pájku s kadmiem bere.
Q500 Multiwii 2.3 tištěný rám, Q666 Multiwii 2.2, Q750 Naza flash V2
TGY 9X, OSD, FPV
TGY 9X, OSD, FPV
-
rejsek.zdiby
Jaky nouzovy pajeni?ja s tim spajel cely osvetleni na lodi...velka pajka sla na reklamaci a zbyl mi jen dremel...je to luxusni vecicka.ted jsem pouzival i ten termonuz na lanovi a taky parada...
Já používám plyn do zapalovačů Ronson, v pohodě. Nebo i tento je dobrý http://www.elektro-hofman.cz/cz-detail- ... -75ml.html
Zdravím Vás,spíše by mě zajímalo jakou koncovku použít na plničku.Pokud vyberu jakoukoli z nabízených přímo ve výčku tak se to hrozně špatně plní,vesměs jde vše kolem a ne dovnitř.
Zdravím pánové,
tohoto parádního pomocníka používám již přes rok a ne jinak než s plynem do zapalovačů (žlutá piksla). A jsem moc spokojený, jak s pájením, teplým řezáním, foukáním bužírek a bez prskání... Popravdě, slyším to poprvé, že by měla něco takového dělat. Plnění prováním bez nástavce, je to nejmenší únik co jsem vyzkoušel, se všemi nástavci je to jenom horší. Ta plechovčička plynu, kterou to plním, stojí 45kč a vydrží mi až půl roku. Myslím že to dělá Ronson, ale to si nejsem 100% jist, nejsem v dílně.
tohoto parádního pomocníka používám již přes rok a ne jinak než s plynem do zapalovačů (žlutá piksla). A jsem moc spokojený, jak s pájením, teplým řezáním, foukáním bužírek a bez prskání... Popravdě, slyším to poprvé, že by měla něco takového dělat. Plnění prováním bez nástavce, je to nejmenší únik co jsem vyzkoušel, se všemi nástavci je to jenom horší. Ta plechovčička plynu, kterou to plním, stojí 45kč a vydrží mi až půl roku. Myslím že to dělá Ronson, ale to si nejsem 100% jist, nejsem v dílně.
- JosefSvejk
Používám podobnou plynovou pájku téměř denně v práci. A potvrzuji, že nejlíp se to plní přímo tou trubičkou na nádobce, bez nástavce. Hodně přitlačit a ke konci plnění třepat - v pájce zůstane jen maličká bublinka, naplněno téměř 100%.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.