Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Timsound

Re: Blade Nano CP X

#496 Příspěvek od Timsound »

Zdravím, kmitání,no mě to dělá taky a docela dost. Už nevím čím by to mohlo být, příčnou hřídel jsem kontroloval je rovná, hl. hřídel taky, žádné známky naštípnutí nebo tak nejsou. Začalo mi to dělat po výměně ocasní trubky za plný uhlík, ale tím to asi nebude né? A ještě jedna věc která mě štve, a to že při visu se nedá skoro uklidnit, pořád se snaží sám dělat kolečka o průměru asi 1m a je docela fuška to kočírovat :( přitom před tím (+- nějaký to tvrdší přistání :roll: ) jsem si toho nikdy nevšiml a krásně se ho dalo udržet na místě. Je mi jasný že to může být čímkoli, ale budu rád za každou radu na co se zaměřit. Neví někdo čím by to mohlo být? Setkal se stím někdo?

Tak už jsem na to konečně přišel. To kmitání ocasu bylo špatnýma baterkama co už neměli dostačující výkon. Použil jsem originál nové baterky s vybíjecim proudem 45C a ocas drží jak přibitej. A to driftováni v kruhu bylo příliš utaženýma gripama na příčné hřídeli. Teď už zase lítá tak jak má. 8)
shake13

#497 Příspěvek od shake13 »

Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
prochel
Kontaktovat uživatele:

#498 Příspěvek od prochel »

no už aby to bylo dostupné i u nás konečně dostane pidihelina nový rozměr :D
i cenový 50 doláčů je taky pěkný :(
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#499 Příspěvek od Fenius »

Rozumiem výmene vzhľadom na nízku životnosť toho jednosmerného. Ale pri 3D sa môže vyrovnávací motor rovno obesiť, nie? Neverím, že to bude zvládať...
prochel
Kontaktovat uživatele:

#500 Příspěvek od prochel »

Fenius píše:Rozumiem výmene vzhľadom na nízku životnosť toho jednosmerného. Ale pri 3D sa môže vyrovnávací motor rovno obesiť, nie? Neverím, že to bude zvládať...

Určitě to bude dobrý tuning a jestli to bude vrtulka zvládat nebo ne to se musí vyzkoušet
Makuko
Kontaktovat uživatele:

#501 Příspěvek od Makuko »

Ahoj,
mám dotaz, máte blada někdo spárovaný s DX5e? podle návodu se mi nevede jej korektně spojit. a nepovedlo se mi to nikde jinde najit.

Díky za radu. :-)
jsem už bezradný. :-)
MartinMartin
Kontaktovat uživatele:

#502 Příspěvek od MartinMartin »

Tak s tím stříďákem to bude už zajímavé asi do něj opravdu půjdu, a viděli jste i ceny za vrtulníky na HH třeba NCPX BNF za 100 doláčů. Nevíte jak to vyjde objednat to přímo z USA?
prochel
Kontaktovat uživatele:

#503 Příspěvek od prochel »

tak už se nemůžu dočkat první stříďáky už jsou na cestě, konečně snad už spadne spotřeba hlavního motoru u tohoto vrťasku
shake13

#504 Příspěvek od shake13 »

Na zahranicnych forach sa uz popisuju prve aj negativne skusenosti - predovsetkym vyssia spotreba a naprogramovana brzda v regulatore pri dobehu motora. Sposobuje to, ze sa rotor v mziku zastavi a s tym potom suvisia vselijake problemy po pristati. No a chce to aj vykonnejsie akumulatory - original Eflite 45C su momentalne vraj najlepsie.
MAX,Rival,BN-2 Islander
karlosmikos

#505 Příspěvek od karlosmikos »

Ahoj ztratil jsem při jedné bouračce matku která drží hřídel serva. nemá to někdo doma z nefunkčního serva???
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
rohe
Kontaktovat uživatele:

#506 Příspěvek od rohe »

Tak jsem se stal novým majitelem tohoto vrtulníčku (v setu). Přesně jak tady někdo psal, je tak malinký a titěrný, že se ho bojím dotknout, natož nasadit a připevnit baterku. :)
Vyzkoušel jsem oboje listy a zatím jsem nepoznal rozdíl. Jinak se mi taky při visu občas chvěje zleva doprava. Ale co mi vadí nejvíce, při pomalém startu mi vždy ulítne směrem doleva a to o 30 cm.
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#507 Příspěvek od XB8R »

Je možné použít k ovládání nano CPX vysílač Orange T-Six? Sice vypadá hrozně, ale asi bude lepší než vysílač z RTF setu. Mám RC soupravu Futaba a Spektrum se mi pořizovat nechce.
Logo 500 VBar, nano CPX
shake13

#508 Příspěvek od shake13 »

Nano funguje len na Spektrum. Ak je Orange T-six Spektrum, tak ano.
MAX,Rival,BN-2 Islander
rohe
Kontaktovat uživatele:

#509 Příspěvek od rohe »

Zdravím vás. Je možné aby odešel hlavní motor po 20-ti baterkách? Vrtulník mi z ničeho nic spadl a hlavní motor netočí. Když mu pomůžu tak se jakoby chytne, ale stejně se vrtulník nezvedne. Otázka zní, jestli objednat nový a vyměnit a nebo raději reklamovat, když je to vlastně teprve deset dni. Díky za odpovědi.
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#510 Příspěvek od XB8R »

Na mém Nano CPX mám zatím jen 10 startů. Až motor odejde,tak dám stříďák (možná i dřív).
Logo 500 VBar, nano CPX
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“