Solid Works - Sony nex

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
chocho

Solid Works - Sony nex

#1 Příspěvek od chocho »

Ahoj, chci se poptat těch co malují v solid worksu, nebo něčem podobném. Potřeboval by jsem nakreslený model fotoaparátu Sony NEX (5R, 7...)
Měl by ho někdo v PC uložený, na internetu jsem nic nenašel. Celkem by se mi to hodilo. Diky
Můžu třeba nabídnout něco na oplátku.
smugli
Kontaktovat uživatele:

Re: Solid Works - Sony nex

#2 Příspěvek od smugli »

Skúste pozrieť www.grabcad.com je tam veľa zaujímavých modelov možno tam najdete čo hľadáte.
Phoenix 4.0q, MiniTitan E325SE, Optic 6
chocho

#3 Příspěvek od chocho »

Děkuji, ale tuhle stránku využívám ze všech nejvíc, ale nic tam bohužel nemají. Nikde na Google jsem nic nenašel. :(
oplu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od oplu »

jak moc podrobné to potřebuješ?
pokud nějaký jednoduchý model tak to zládnu, pokud prostě "maketu" do posledního tlačítka, tak to už ne
twint

#5 Příspěvek od twint »

http://www.turbosquid.com/Search/Index.cfm?keyword=sony+nex ty ceny 8O

pokud ma jit o jednoduchy model tak klidne namodeluju
chocho

#6 Příspěvek od chocho »

Taky jsem narazil na tu stránku ale za prachy to nechci :D

Podrobné to být rozhodně nemusí, žádné tlačítka, žádné extra detaily, spíš mi jde o hlavní rozměry. Hlavně jestli se od sebe různé verze moc neliší, protože přesně nevím co ještě budu kupovat. Chci dělat gimball, tak mi to stačí jenom tak přibližně.

Hlavně rozměry kde je závit na stativ a tak.

Byly by jste hodní. Dik Moc
chocho

Re: Solid Works - Tarot

#7 Příspěvek od chocho »

Nemá někdo ještě doma velkého TAROTA? potřeboval by jsem obkreslit držák motoru na rameno.
http://www.foxtechfpv.com/tarot-new-25m ... -1080.html
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#8 Příspěvek od rampa_mckvak »

chocho píše:Taky jsem narazil na tu stránku ale za prachy to nechci :D

Podrobné to být rozhodně nemusí, žádné tlačítka, žádné extra detaily, spíš mi jde o hlavní rozměry. Hlavně jestli se od sebe různé verze moc neliší, protože přesně nevím co ještě budu kupovat. Chci dělat gimball, tak mi to stačí jenom tak přibližně.

Hlavně rozměry kde je závit na stativ a tak.

Byly by jste hodní. Dik Moc

Pokud nechceš podrobný model, tak v čem je problém si načrtnout základní rozměry toho foťáku?
Co neubrzdíš neukecáš.
chocho

#9 Příspěvek od chocho »

Ale... Problém není. Mam nakreslenou kostku, ale potřebuji rozměry středu čipu a rozměry závitu na stavit. Nehodlám to cucat z prstu. :)
Potřebuji hlavní rozměry co se dají omatlat posuvkou, a všechny na netu nejsou. :)

Kdyby jsem ho měl v půjčený, tak to je 5 min záležitost, ale zatím jsem na nikoho z okolí nenarazil kdo ho má.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“