TRAXXAS QR-1 vs Blade Nano QX vs Galaxy Visitor 2
TRAXXAS QR-1 vs Blade Nano QX vs Galaxy Visitor 2
Nazdarek vsem.Chtel bych od vas zkusenych radu.Chci si poridit zatim na domaci letani nejakeho coptera.Rozmyslim se mezi temato trema.Kterej z nich je hodnejsi?Da se s nejakym z nich viset?Chci do letani zapojit i desetileteho syna tak kterej bude vhodnejsi.Dekuji vsem za rady.
Naposledy upravil(a) ssendy dne pát 24.01.2014 21:34, celkem upraveno 1 x.
EasyCopter V4 COLIBRI(minulost) :) Hubsan X4 H107L a SK450
Re: TRAXXAS QR-1 vs Blade Nano QX
Podla mna Blade Nano QX a to z toho dovodu ze ma chranice vrtuli a to ti moze usetrit mnozstvo znicenych vrtuli alebo motorov… Nano mam doma a som s nim max spokojny, ma za sebou nespocetne mnozstvo padov a stale lieta ako po prvykrat...
Re: TRAXXAS QR-1 vs Blade Nano QX
Jeste bych k tomu byl pridan Galaxy Visitor 2.
Re: TRAXXAS QR-1 vs Blade Nano QX vs Galaxy Visitor 2
Mám Visitor 2 a po necelém týdnu létání doma je to super. Po dotrimování stojí na místě, jen se musí opatrně ladit plyn, kvůli držení výšky. Taky jsem přemýšlel o Nano QX, ale vyhrál visitor z důvodu LED osvětlení a kamerky (tu bych ale mít nemusel). Pádů několik (většinou za skříň apod.) zatím nalomena jedna ochrana vrtulky. Jen co mě překvapilo je ovladač, takový hračkoidní
Kameru otestuji později venku, ale jedině za úplného bezvětří, je to fakt malá lehká copterka.
Kameru otestuji později venku, ale jedině za úplného bezvětří, je to fakt malá lehká copterka.
A nevite nekdo jestli se s tim traxxasem da vyset?Jakoze kdyz pustim packy jestli zustane na miste.A ten ovladac u toho visitora je fakt desnej.Ty druhy dva jej maji pekne do ruky.
Nikdo nema toho traxxase aby poreferoval?Jde mi jen o to jestli se s nim da vyradit.
Ahoj, mám Traxxase QR-1 a pro začátečníka mi přijde jako ideální volba. Zkoušel jsem lítat venku a v expert módu si poradí i s větrem. Naopak doma s trochou tréninku zvládá prolétat mezi nohama židlí. Je stabilní a dobře ovladatelnej. Za velkou výhodu považuju i to, že všechny části jdou dokoupit jako náhradní díl. Navíc jsou v balení dvě baterky.
Je to ale můj první copter, takže nemám s čím srovnávat. Rozhodně mě ale nadchnul a koukám po větším!
Je to ale můj první copter, takže nemám s čím srovnávat. Rozhodně mě ale nadchnul a koukám po větším!
Ahoj, jestli jsi ještě nevybral tak doporučuji Nano QX, které je opravdu skvělé a pro kluka bude určitě super.
nCPX, nQX, 500X Bell 222, Phantom 2 FPV, Snapper CF, SkyJib-X4, Mavic Air
DX8, Phoenix
DX8, Phoenix
Diky za nazory.Jeste jsem nasel Hubsan X4 H107C.
A pro uzivatele Nethig.Da se s tim Traxxasem vyset?Dik
A pro uzivatele Nethig.Da se s tim Traxxasem vyset?Dik
Na ovladači máš i trimy pro vyrovnaní, ale rozhodně to nefunguje tak, že by si ho zaparkoval do vzduchu, odložil vysílač a on tam na tebe počkal. S trochou cviku ale není problém stát na místě a udržovat konstantní výšku.
Hubsan je jinak pojmenovanej Traxxas. U Hubsana je akorát víc verzí, na youtubu jsem viděl i FPV verzi.
Hubsan je jinak pojmenovanej Traxxas. U Hubsana je akorát víc verzí, na youtubu jsem viděl i FPV verzi.