http://aukro.cz/prodam-kolik-na-zabijen ... ikeButton=
Aukro - kolík na upíry
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Aukro - kolík na upíry
Tohle už nejsou lehké drogy
To už je něco silnějšího.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- JosefSvejk
Super, mně se to líbí. Nejen modeláři si hrají.. 
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
...SUPER, KONEČNĚ SKONČILA "NUDA" NA AUKRU
:):)
a to jsem si myslel, že si hrají pouze děti modeláři/piloti a večer ženy ...hm
tak jsem opět vyveden z omylu. A to je čtvrtek.
a to jsem si myslel, že si hrají pouze děti modeláři/piloti a večer ženy ...hm
tak jsem opět vyveden z omylu. A to je čtvrtek.
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Lol, 20 osob přihazuje
Tak na tomhle se dá asi hodně vydělat, budu o tom uvažovat, oškrábu pár klacků a už mám sponzora na modelařinu... 
Někde ne na aukru ale na nějaký inzerci jsem viděl vyfocený prázný ramínko na oblečení a nápis- prodám neviditelný plášť Harryho Pottera
Někde ne na aukru ale na nějaký inzerci jsem viděl vyfocený prázný ramínko na oblečení a nápis- prodám neviditelný plášť Harryho Pottera
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Zrovna bylo k vidění ve zprávách, že kdosi zdrhnul z psychiatrie. To musí být určitě on. 
robotmz píše:od toho istého používateľa))))))))))
http://aukro.cz/prodam-krotkeho-cvicene ... 77362.html
No hlavně pak nový majitel nebyl zklamaný až zjistí, že ta "plží slečna" je zároveň tak trošku i plží kluk
Jak je všeobecně známo, ...lidská blbost je neomezená...
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
SaPe píše:Jak je všeobecně známo, ...lidská blbost je neomezená...
To vůbec není o lidské blbosti.
Je to super recese, která výborně testuje smysl pro humor, který u některých, jak vidnozřiti pokulhává.
A hoši bacha, mladé, jakožto i starší holky suchary přímo nesnáší...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
Toš tak,upravil sem to kurňa! 
tohle nemá chybu :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jardátor píše:Toš tak,upravil sem to kurňa!
A načo si to upravoval, však tvoja žena by si to v noci prečítala, objednala kolík na čarodejnice, pardón na "upíry" a mal by si viac času na modelárčenie, keď by skúšala funkčnosť kolíka
- madyr
- Kontaktovat uživatele:
Přidáno 2014-01-16 20:10
Na dotazy kupujících sděluji, že používání tohoto nástroje, jako náhražky na Aukru prodávaných análních kolíků, se zásadně nedoporučuje a je jen na vlastní nebezpečí příjemce.
Přidáno 2014-01-17 10:14
Dotaz na zboží Prodám kolík na zabíjení upírů.
Obsah zprávy
fungujje to take na tchyně už dlouho mi pije krev.jake mate rozměry čim větši tim lepši,nemusi byt hoblovany.kladivo mam.
Odpověď
Ano, kolík je v podstatě univerzální nástroj a dá se používat na veškeré netvory sající krev včetně tchyní.
Sám v tomto použití nemám osobní zkušenost, moje tchyně bývaly vždy vcelku příjemné a ta poslední výborně vaří.
Co se týká rozměrů, prodávaný kolík je dlouhý 28 cm. Na zakázku mohu vyrobit kolík jakýchkoliv rozměrů i libovolného mataeriálu. Různá dřeva, ocel, dural, titan. Na mimoupírové používání se velmi osvědčují kolíky z leteckého duralu, jsou velmi lehké a přitom i mimořádně tuhé. Ještě lepší variantou jsou kolíky titanové. toto je ovšem materiál kosmického věku a tomu bohužel odpovídá i cena titanového kolíku.
To je bomba

Na dotazy kupujících sděluji, že používání tohoto nástroje, jako náhražky na Aukru prodávaných análních kolíků, se zásadně nedoporučuje a je jen na vlastní nebezpečí příjemce.
Přidáno 2014-01-17 10:14
Dotaz na zboží Prodám kolík na zabíjení upírů.
Obsah zprávy
fungujje to take na tchyně už dlouho mi pije krev.jake mate rozměry čim větši tim lepši,nemusi byt hoblovany.kladivo mam.
Odpověď
Ano, kolík je v podstatě univerzální nástroj a dá se používat na veškeré netvory sající krev včetně tchyní.
Sám v tomto použití nemám osobní zkušenost, moje tchyně bývaly vždy vcelku příjemné a ta poslední výborně vaří.
Co se týká rozměrů, prodávaný kolík je dlouhý 28 cm. Na zakázku mohu vyrobit kolík jakýchkoliv rozměrů i libovolného mataeriálu. Různá dřeva, ocel, dural, titan. Na mimoupírové používání se velmi osvědčují kolíky z leteckého duralu, jsou velmi lehké a přitom i mimořádně tuhé. Ještě lepší variantou jsou kolíky titanové. toto je ovšem materiál kosmického věku a tomu bohužel odpovídá i cena titanového kolíku.
To je bomba