Easycopter V4.5 COLIBRI
-
ferkovelký
Re: Easy copter v4.5 xolibri profipack.
ano.je to v podvozku.verzia I má dve drážky a verzia II má jednu drážku na bateriu.
Zdravím,
měl jsem ho tak rok, dva zpátky (a ještě mám), ale při každém sebemenším nárazu se mi totálně rozletěla ta táhla u rotoru a vahadla, takže teď leží ve skříni a čeká na opravu. Tentokrát to asi vezmu do servisu, ať mi to poskládají oni, protože i když jsem to poskládal (dle mě správně), tak při přidání "plynu" se to zase rozletělo.
Ale létá se s ním parádně, o tom žádná. Teď přemýšlím, že koupím MJX F-45, ať mám i něco většího, na ven při mírném větru.
měl jsem ho tak rok, dva zpátky (a ještě mám), ale při každém sebemenším nárazu se mi totálně rozletěla ta táhla u rotoru a vahadla, takže teď leží ve skříni a čeká na opravu. Tentokrát to asi vezmu do servisu, ať mi to poskládají oni, protože i když jsem to poskládal (dle mě správně), tak při přidání "plynu" se to zase rozletělo.
Ale létá se s ním parádně, o tom žádná. Teď přemýšlím, že koupím MJX F-45, ať mám i něco většího, na ven při mírném větru.
Bacon, s tym MJX, dobra volba, mam ho.
Co sa tyka skladania V4.5, tiez som ju skladal, menil som ten maly hriadel a to vyskakovanie som mal tiez problem, nastastie nie moc casto.
Co sa tyka skladania V4.5, tiez som ju skladal, menil som ten maly hriadel a to vyskakovanie som mal tiez problem, nastastie nie moc casto.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
-
ferkovelký
chlapci.dnes som si kúpil nový Easy copter v4.5 xolibri profipack.kúpil som ho len pre to že syn mi na ňom lieta,tak já mám jeden a on druhý.ovládač máme pôvodný,iba jeden.
a tu nastal problém.nemôžem dať do chodu ten nový.modrá kontrolka stále bliká a vrtulník nereaguje. ale ten starší v pohode lieta.
poradíte?
a tu nastal problém.nemôžem dať do chodu ten nový.modrá kontrolka stále bliká a vrtulník nereaguje. ale ten starší v pohode lieta.
poradíte?
-
ferkovelký
deje sa niečo? poradíte?
Je potřeba spárovat nový přijímař s vysílačkou. V manuálu je postup popsaný, je to takové krkolomné, už si to nepamatuju. Myslím že se jeden knipl mačkal dolů (na jednom kniplu se mačkáním přepíná na poloviční/plné výchylky, tak tím druhým kniplem).
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
-
ferkovelký
Woita si super.funguje to.
DÍK
DÍK
Návod tam přiložený nebyl?
-
ferkovelký
ale ból.lenže já som mimo domova na chate.a on zostal doma.
stáva sa
stáva sa
-
ferkovelký
nemôžem nájsť nikde na "čínaku" ND na tento vrťas.neviete niečo?
dik za odpoveď.
dik za odpoveď.
Nevim co je "čínak", ale koukni sem http://www.peckamodel.cz/produkty/rc-mo ... -cena-2012 a v návodu by měla být čísla dílů, tak proč je nezadat do Google?
-
ferkovelký
Bozha.dík za odpoveď."činak"je internetový obchod ako napr.BANGGOOD,ALI EXSPRES atď.viem ND kúpim aj tu ale za nehorázne ceny.čo sa týka RC vrtulníkov a ND všetko kupujem z činy.tento model som v záčiatkoch kúpil tu lebo som nevedel o týchto "činakoch".až na tomto fóre mi to chlapci poradili.odvtedy kupujem len z číny.za ten istý tovar zaplatím o 50 a viac percent menej ako tu. ale nikde nemôžem nájsť tento vrtulník.
Hmm, to bude proto že se na BangGood, AliExpress a pod. prodávají jiné vrtulníky, například V911.
Pořídil jsi si vrtulník, na který holt nejsou díly na každém rohu. Takže buďto se obrň trpělivostí a zkus hledat taky přes Google, Ebay a Amazon, nebo si kup bazarovku a tu pak kanibalizuj. Co třeba: http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=colibri
Pořídil jsi si vrtulník, na který holt nejsou díly na každém rohu. Takže buďto se obrň trpělivostí a zkus hledat taky přes Google, Ebay a Amazon, nebo si kup bazarovku a tu pak kanibalizuj. Co třeba: http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=colibri
-
ferkovelký
áno.mám odtiaľ v911, Symu s33, v933 a v922.ako som písal-super cena.tam kde som kupoval colibriho mi veľmi rád objedná ND,ale za nehorázne ceny.
pozriem ten bazár.
pozriem ten bazár.
-
ferkovelký
sem na slovensko tento model vozia od PELIKANA.