lakotamm píše:Neviem čo máš proti 1s Lipol.

Nikdy som s tým nemal problém, mám 1s 450mAh, reálne už len cca 300mAh nabíjam cca 1A.
Mal som 2s Hyperion 160mA prerobenú na 1s2p ale po 2-3 mesiacoch už mala menej ako 1/3 kapacitu.
EDIT: Asi teda vezmem 2 LM7805 a použijem tie ako BEC. Možno sa dostanem pod 3g.
Na to je celkem jednoduché vysvětlení.
Ty tam dáváš 1S 300mAh. Standartně se to létá na 2S 240-260mA. Já v tom mám ty "Roundy" o kapacitách 2s 400-900mAh.
Na 2s cca 250mAh je to normálně tak na hodinku létání a to musíš strávit víc času v termice, než házením, jinak s tím řízneš na vybité baterky. Takže si dopočítej, kolik máš k dispozici kapacitu Ty při 1S 300mAh. Mě když poklesne napětí na tom článku někam na 3,3V, tak to ještě poletí, Ty s tím už flákneš.
Navíc nevím o běžném F3K, které by jsi dokázal dovážit rozmístěním komponentů a baterkou 2x 160mAh. Ten BEC neváží nic, váha jsou ty vodiče k němu. Takže nemá cenu experimentovat s nejistým výsledkem, lepší je koupit hotový funkční výrobek.
No, napiš sem celkovou hmotnost toho Káčka. Za kolik jsem ty stroje poskládál já tady někde najdeš

Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka