Létání V MODE 1,2,3,4
Jako pravák při odhozu neřídím
Pro absenci ruky na výškovce ale používám LAND mix (při startu výškovka mírně přitažená). To je ale pro větroně a stabilní letadla. Akrobaty (dostatečně omotorované) vypouštím levou rukou a pravou mám plné řízení.
Používám mód 2 nebo 4 (4-pokud má letadlo jen VOP a SOP)
Používám mód 2 nebo 4 (4-pokud má letadlo jen VOP a SOP)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
-
Kraliczech
Jsem pravák a létám mód 2. Ve skutečných letadlech jsem dlouho pilotoval jen pravou rukou s motorovými ovladači, klapkami, brzdani... vlevo.
Když jsem si po x rocích sednul do letadla kde bylo nutné kniplovat levou rukou a motorové ovladače, klapky...byly vpravo, tak jsem si po prvním letu říkal: "mohlo by se stát, že tohle už bych se nemusel ani naučit". Za měsíc už to šlo a dnes mi vůbec nepřijde divné jestli je ten knipl na pravou, nebo levou ruku.
Mod2 bych si ale už neměnil
Když jsem si po x rocích sednul do letadla kde bylo nutné kniplovat levou rukou a motorové ovladače, klapky...byly vpravo, tak jsem si po prvním letu říkal: "mohlo by se stát, že tohle už bych se nemusel ani naučit". Za měsíc už to šlo a dnes mi vůbec nepřijde divné jestli je ten knipl na pravou, nebo levou ruku.
Mod2 bych si ale už neměnil
Re: Létání V MODE 1,2,3,4
Doteraz som lietal iba lietadlá a chcem skúsiť aj kopterý. Skúšal som lietať heli na sime, a zdá sa mi, že mi na ne viac vyhovuje mod 3 (možno si to iba domýšľam, pretože pre heli je vhodný mod2
) Lietadlá lietam mod 1. Niektorí písali, že je potrebné lietať éra aj heli v rovnakom móde. Čo si o tom myslíte ? prečo je to tak?
ďakujem
ďakujem
Futaba fasst- RCfactory su29 1m; guppy 1,5m "hotliner"