Zoolx píše:To já vím, že jsi psal o P2, tak to i bylo myšleno. Přemýšlel jsem právě nad rozdíly "střívek" u P2 a P2V... Ale vlastně jsi mi i odpověděl. Proč ale iOSD? Nepletu-li se jako laik, je to jednotka přenášející telemetrické údaje, ne? A P2V už toto přenáší na mobil komplet. To samé asi bude umět P2... Nebo ne? Možná se v tom zamotávám... Díky za objasnění.
Docela to od nich byl i chytrý obchodní tah (směrem do firmy, ne ku zákazníkům). Pustili napřed P2V, teprve pak s odstupem P2...
Hezký den,
Z.
- ano, DJI iOSD je telemetricky system pro prenos haldy udaju z letadla do FPV linku, v pripade verze MkII (mam ja) i jeste asi 10x tolik udaju i zaznamenava do vnitrni pameti, dostupne pres pres miniUSB rozhrani
- P2V prenasi neketre udaje nekam na iPhone ci jiny iOS, ale P2 neni P2V
- fokusace (zakaznicka) P2 je zcela jina, nez u P2V, P2 je nahrada - pokracovani P1
- zaplatpanbuh (doufam) ze DJI ani nenapadlo delat nejake iOS prenosy ala Vision, zakaznici s P1 o nic takoveho jiste nestoji, maji jine priority (FPV)
- a nemyslim si, ze je v tom nejaky extra chytry tah, Vision byl ukazovany a propagovany zcela od zacatku existence Phantoma 1 (pro ty, kteri sem prisli pozdeji) jako samostatna vetev evoluce, se svymi (jinymi) zakazniky, majici jine cile a hodnoty, Phantom 2 je prirozene pokracovani jednicky s vyuzitim dulezitych technolog. vylepseni z novejsiho Visionu (hlavne napajeni a vrtule)