Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
"Pane nevite kudy se jede do XYZ?" "U kostela doleva a pak porad rovne." "A neukazal by jste mi to na mape?" "Nevidite ze ridim letadlo? Nemam na vas cas!" "Aha no tak prominte...!!"
Ty uz jsi doma? No konecne!! Doufam, ze ty letadla, co ti deti shodily ze skrine nebyly moc drahy?!! Ja uz jsem ti nekolkrat rikala, ze si je mas dat jinam...
Nejčastěji se ptají, kolik ten vrtulník uveze. Na to říkám, že nevím, nenapadlo mě ho naložit tak, aby nedokázal vzlétnout. Pak samozřejmě na cenu, ovšem opět má odpověď je opět "nevím", ceny komponent a práce raději nesčítám...
To ja keď som lietal a bola tam dcérka 2,5r so ženou, tak po každom pristátí sa dcérka predklonila v páse a s roztiahnutými rukami ukázala a povedala BÁC