Christo píše:nevíte čím to?
Je to tím, že mCPX už se řídí jako "dospělá" heli. Jednoduše řečeno: Blade 120sr jsi musel nutit letět, mCPX musíš nutit stát, aby nikam nelětěl - tzn. viset (držet ho na místě) a až pak lítat
viewtopic.php?f=102&t=54858
Christo píše:nevíte čím to?
Christo píše: zda je normalní že když je stroj bez plynu tak se serva vrací do puvodních poloh.. když mu dam naklon dopředu a pustim tak se vratí zpátky do neutrálu taksamo i ostatní smněry. ale jakmile roztočím vrtuli a držím ho vruce a dělám naklony tak v této pozici setrvá...tozn dam dopředu pustim a jde pořád dopředu do nulové polohy se dostane zase jen tak že dám korekci dozadu..celkem mi to dělá problém uklidnitnevíte čím to? nebo je to charakteristické pro mCPX2 mam DX6i a nastaveno dle navodu mCPX,děkuji za reakci
Christo píše:dnes jsem dal dvě baterky venku a chová se to podobně prostě musím dat kontra když dam dopředu letí pořad dopředu pokud nedám kontra do urřité hodnoty dozadu aby se trochu srovnala,když to dam do nulove vychylky tak pořad pokračuje ve smněru ktery jsem ji udělilale asi to tak ma být aby to bylo zábavné
Tsisters píše:to: Christo stav se někdy za klukama na Šenov:
viewtopic.php?f=111&t=59700&start=615
tam teprv uvidíš jak to je zábavnéjá tam taky občas zajedu
Christo píše:koupil jsem si ho na trening na zimu domano zatim jen visím
snad to pujde kupředu bez velkych kolizí