Modely Durafly - zkušenosti
Re: Modely Durafly - zkušenosti
Já mám Micro Rarebeara a jsem s ním moc spokojenej. Je to opravdu EPP, s dokonalým povrchem. Konstrukčně není co udělat špatně na tak malym letadle. Jen s motorem jsem měl problém. Používají miniaturní motor s velmi tenkou zadní montáží a při jednom přistání se neopravitelně vylomil/praskl vlastní motor. Jinak lítá až neuvěřitelně dobře vzhledem k velikosti.
buuuuu... krabice je doma a ja tvrdnu na "wellnes" vikendu... :-(
alespon jsem nakouknul dovnitr a nevypada to zle....
alespon jsem nakouknul dovnitr a nevypada to zle....
jyrry.webnode.cz
jyrry píše:... jsem se blbe zeptal... proste neni to obyc. polys, je to polypropylen nebo polyolefin, ze ju?
JJ, polyolefin.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
od FMS jsem si koupil mustanga - 1400mm posl. verzi. Fakt paráda, za ty prachy to není možný postavit..
Ale ve vzduchu zklamání... Je to prostě slowflyer - jalový letadlo, nudný... Není z toho ten pravej dojem. Alespoň tak to na mě působí - je to asi tím materiálem.... (sice to není durafly - ale původ bude asi stejný)
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
kolik ti ten Mustang hmoti? Mam 2 era 1600mm, obe cca 3.2kg, pro porovnani, ten Mustang by mohl jit nad 2.5 kg, aby mel ww2 letovy projev.
jyrry.webnode.cz
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele:
údajně 2,2 kg. to není špatný, ale jak říkáš asi by to mělo být těžší... Jety nám taky líp lítají těžší - akorát pak to přistávání... ach jo 
therccustomjets.cz
customwings.cz
customwings.cz
hm, tak Mossie 35dm2 (a to jsem neodecetl gondoly) ... to by bylo pres 90g/dm2 .... tak to neni divu, ze to leti neparkflajerovsky hezky :-D
jyrry.webnode.cz
ten material - epo - jinde elapor a tak... cim to lepite, tedy krome vterinaku, nasel jsem na diskuzich vselicos, mate nekdo neco odzkousene?
jyrry.webnode.cz
Mam BF-109 od Nitroplanes (FMS klon), material je EPO
Odzkouseno mam vterinak a UHU por.
UHU porem mam lepenou i kabinku, jelikoz zadne jine lepidlo to nechtelo slepit.
Odzkouseno mam vterinak a UHU por.
UHU porem mam lepenou i kabinku, jelikoz zadne jine lepidlo to nechtelo slepit.
UHU por je výborný. Na malé EDF AMX jsem použil Purex a zatím to drží. Velmi slušně to slepí i styrolep, jen pomaleji schne.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
- Elektromaniak
ifin píše:Máte někdo osobní zkušenost s některým z těchto modelů firmy Durafly?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... odels.html
Už delší dobu po nich šilhám a uvítal bych názor někoho, kdo některý z těchto modelů provozuje. Zejména se mi líbí Mustang a teď nejnověji Spitfire v poslední verzi. Budu mít kulatiny, tak si hledám dárek...
Mám Zephyra
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _ARF_.html
Dynamic jsem koupil jako náhradní díly jen jsem ho osadil vlastním motorem
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Parts.html
Oba modely lítaj slušně a Zephyr i docela rychle.Viděl jsem v letu i Vampíra a taky lítá slušně.
FrSky Taranis,Filip600 Termik,Filip 400 Sport a větroň 1500 V-tail ,Xtreme, NAZA M liteV2 Xcopter550
Objednal jsem si Durafly P-51D Mustanga 1100mm. Má s ním někdo zkušenosti? Doporučujete nějaké úpravy před prvním letem?
Díky...
Díky...
Ještě k tomu materiálu, něco mi od Durafly přijde pod vánoční haluz, konkrétně DH-100 Vampire a mám doma pouze BSI Epoxy 5min Quick-Cure.
Bude problém s tímto lepidlem?
Díky.
Bude problém s tímto lepidlem?
Díky.
Mal som P-47 [album]957[/album]. Pohoda, akurat podvozok mal sialenu zbiehavost.
WW2
kesi píše:Bude problém s tímto lepidlem?.
nebude, na mem druhem i tretim modelu od Durafly jsem vsechno lepil peti nebo patnactiminutakem BSI a je to OK.
jyrry.webnode.cz