Hobbyking, sledování zásilek, spory PayPal a tak podobně
Re: Hobbyking
ty první dva hkposty nejsou z hobbykingu , jsou ze dvou různých jiných shopů
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
krtek2k píše:ty první dva hkposty nejsou z hobbykingu , jsou ze dvou různých jiných shopů
Ono není vyloučeno, že i u nich to může být podobné jako v Hobbykingu tj. taktéž mohou generovat podací čísla elektronicky a zásilky kvůli podobným problémům mohou taktéž ležet v nějakém meziskladu.
Tak Toník se pochlapil, píše:
Dear valued HobbyKing Customer,
Takže jestli to dobře chápu , tak objednávky od 23.9. do dnes , s lipolkama, budou poslaný nějakou průstřelnou formou
na jejich náklady.
čiže zákazníky to nic navíc stát nebude , chápu to dobře?
Dear valued HobbyKing Customer,
RE: Battery Shipping from International Warehouse
Please notice, we have recently been informed by some of our shipping partners that they will no longer be able to ship orders containing lithium based batteries on behalf of HobbyKing from our International Warehouse. As a result, orders placed between 23 September 2013 and 2 October 2013 may have been affected and returned to the International Warehouse.
The shipping options that this will affect are EMS, Singpost, Registered Mail, Air Parcel and China Post.
If your order has been affected, HobbyKing will be upgrading your chosen freight option at no extra cost to you to ensure that you receive your order in a timely fashion.
As a long term solution, HobbyKing will be implementing new shipping suppliers in the following days. Alternatively, we would recommend that you place battery orders through any of our regional warehouses, all of whom have an excellent range of lithium based batteries.
Please note: This will NOT affect orders placed after 2 October 2013.
We at HobbyKing thank you for your continued support and custom and appreciate your patience and understanding in this matter.
Thankfully,
Anthony Hand
President
HobbyKing
Takže jestli to dobře chápu , tak objednávky od 23.9. do dnes , s lipolkama, budou poslaný nějakou průstřelnou formou
na jejich náklady.
čiže zákazníky to nic navíc stát nebude , chápu to dobře?
Frsky X10S Carbon
Taky to tak chápu.
A taky jsem mail dostal, ačkoliv jsem Lipolky neobjednával, ale objednávku u nich mam z HK.
A taky jsem mail dostal, ačkoliv jsem Lipolky neobjednával, ale objednávku u nich mam z HK.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Akorát, že v tom popisu vůbec nepíše kdy už budou konečně odvezeny na poštu všechny balíky starých objednávek zrealizovaných před 23. zářím, které i když neobsahují žádné lipolky tak přesto pořád leží v meziskladu Hobbykingu i když mají už dávno předělené podací číslo a jsou označeny jako odeslané (některé už skoro 3 týdny). 
Já teda tak šťastný nejsem.
Když si představím, že to budou z té hromady brát systémem LIFO, tak já ležím někde úplně na zemi v rohu. Pokud mě ještě nezametli do popelnice.
Když si představím, že to budou z té hromady brát systémem LIFO, tak já ležím někde úplně na zemi v rohu. Pokud mě ještě nezametli do popelnice.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Victronix píše:Když si představím, že to budou z té hromady brát systémem LIFO, tak já ležím někde úplně na zemi v rohu. Pokud mě ještě nezametli do popelnice.
Pokud by opravdu je-li systémem LIFO a nestíhali by odvážet daleko víc balíků než na hromadu přibývá tak by to bylo z hlediska narůstajících časových prodlev dost špatné zejména pro ty starší balíky co jsou hluboko nebo daleko od místa z něhož se vkládají a současně odebírají.
No a ja na zaklade jejich informaci objednavku zrusil a takhle jsem ji mohl mit a ted to bastlim ze zbytku kurva drat
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
-
Juro27
- Kontaktovat uživatele:
Neviem, možno je to o šťastí, ale moja zásielka z 22.9. bola podla hobbykingu odoslaná 24.9. a je už viditeľná aj v systéme slovenskej pošty. Táto zásielka išla cez SingPost, ale tiež som o nej cca týždeň nevedel absolútne nič...
Multiplex Easy Star II, SU- 29 RC-Factory, Crack Yak RC-Factory
Juro27 píše:Neviem, možno je to o šťastí, ale moja zásielka z 22.9. bola podla hobbykingu odoslaná 24.9. a je už viditeľná aj v systéme slovenskej pošty. Táto zásielka išla cez SingPost, ale tiež som o nej cca týždeň nevedel absolútne nič...
To by mohlo naznačovat, že na Hobbykingu mají ve skladě něco podobného jako již zmíněný systém LIFO a nebo jiný podobný "binec" a díky tomu některé zásilky, kterým bylo přiděleno podací číslo později jsou už na poště zatímco zásilky, které mají podací číslo přidělené už delší dobu leží někde hluboko zastrčené v meziskladě třeba i tři týdny a déle a stále se na ně nedostává odvoz na poštu a přitom neobsahují žádné lipolky.
zjevne nekdo nezvlada logistiku a nepouci se. Jdu to prubnout objednam dnes par drobnosti z HK
Jan Janekx Urbanek
- mior
- Kontaktovat uživatele:
No počkám ešte 10 dní (t.j.30 dní od zaplatenia ) a ak nebude žiadna správa začnem riešiť vrátenie peňazí...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Ahoj, chci se jen zeptat jestli se nekomu nestalo to, že na HK objednal, zaplatil v mém případě paypalem, ráno jsem se kouknul na stav objednávky a je zrušena, peníze jsou pryč z paypalu a na konte na HK taky nic nemám. Live support je tak moc live, že se mi nejsou schopný po osmi hodinách ozvat.
díky za odpoved
P
díky za odpoved
P
http://www.pacho.cz
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Reklamuj transakci u Paypalu.
- old_Mr_Grim
Tak já měl asi taky kliku. Objednal jsem 22.9. a dlouho se nic nedělo, až 30.9. se na SingPostu objevila informace o přepravě. V současné době tam svítí status Despatched to overseas a Česká Pošta už jej taky registruje. Tak snad