Tož vítajte chalani:))
Tož vítajte chalani:))
Tak a máte větroně-tak se ukažde "vzduchoplavci"

helbo píše:;)
helbo helbo
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
helbo píše::lol:![]()
![]()
pozri sa na ROTO a povedz, že máš cit k farbám
tak a vieš ja som stále na všetky strany, už mám aj buggynu a ďalšia je na ceste
Ty pocuwaj odkial si videl moje ROto
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
SrAjni píše:helbo píše::lol:![]()
![]()
tak a vieš ja som stále na všetky strany, už mám aj buggynu a ďalšia je na ceste
Ty pocuwaj odkial si videl moje ROtoto myslis to skarede co som carbal ked som mal asi 13 s fixkami v noci ?:D na rcgalerii neni
hmm tu bugynu dones sprawime jump a ja budem s flashom v nozaku a mozes cezomna skakat
noze ho sem hod, aj my sa chceme zasmiat
G0tik píše:SrAjni píše:helbo píše::lol:![]()
![]()
Ty pocuwaj odkial si videl moje ROtoto myslis to skarede co som carbal ked som mal asi 13 s fixkami v noci ?:D na rcgalerii neni
hmm tu bugynu dones sprawime jump a ja budem s flashom v nozaku a mozes cezomna skakat
noze ho sem hod, aj my sa chceme zasmiat
Nic vam nedam , to by som to tu mohol potom cele zabalit.Helbo opovaz sa to sem dat