Společné polétání Ostrava - Poruba
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba
Hojte dnes, je nebezpečně nabito. Budu před 17. hod.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
OK tak já v 16:30 vyjedu z baráku a tak se tam pěkně všichni sejdeme. 
- Xenomorfus
Tak kolik se vas tam nakonec seslo, piloti?
Ja dodelal toho Jaka, tak snad zitra zalet
.
Tak Immelmann s vama
Ja dodelal toho Jaka, tak snad zitra zalet
Tak Immelmann s vama
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Tak dneska bylo nádherně i se západem slunce, které krásně osvětlovalo naše aeroplány
Dneska nás bylo myslím pět, jako v tom románě od Karla Poláčka...
Klimakterické podmínky byly myslím ideální, já nejsem rozmazlený... Mám jednoduchý vkus: spokojím se s tím nejlepším!
Ovšem tedy teď špatná zpráva pro Citu: jak jsem ti chtěl vyhovět s tím výškoměrem ještě dneska, tak jsem v rychlosti sobě vlastní smazal data z výškoměru
Chtěl jsem ta stará, ať se tam nepletou a pro jistotu jsem to vzal šmahem... To je, jak když pleju zahradu.. Vytrhám všechno, a co vyroste znovu je plevel
Ovšem tady znovu nic nevyroste. Takže jak ses dnes snažil, tak to bylo teď už s jistotou cvičně. Budeš mít odvahu si to ještě zopakovat? 
Klimakterické podmínky byly myslím ideální, já nejsem rozmazlený... Mám jednoduchý vkus: spokojím se s tím nejlepším!
Ovšem tedy teď špatná zpráva pro Citu: jak jsem ti chtěl vyhovět s tím výškoměrem ještě dneska, tak jsem v rychlosti sobě vlastní smazal data z výškoměru
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
- Paris Ivan
djsmeegy píše:Dneska to nedávám. Zítra tam budu ráno od 7mi![]()
Tak kdyby se někomu vyloženě chtělo vstávat
No jestli se mi bude chtít vstát, to uvidím ale až ráno.
Chuť by byla.
Ivan
Tak dnesek byl super, panove dolital jsem, po havarce Blizzarda uz nemam skoro s cim litat, motor sel do kytek, osa uz neni jen ohnuta, ale je zlomena, neprezila rovnani, praskla jako sirka, nepochopil z jak krehkeho materialu byla stocena ..... no mam otazecku .. pod jakym jmenem je se da sehnat v Hornbachu lepidlo PUREX? Dik Marv
PS; zitra dojdu jedine zahazet Kacko, tedy pokud nebude foukat ... jeste aby to slo do kytek ....
PS; zitra dojdu jedine zahazet Kacko, tedy pokud nebude foukat ... jeste aby to slo do kytek ....
- Xenomorfus
Tak havarie nikdy nepotesi :-/. Pavel ma zitra dopoledne otevreno a nejaky motor urcite ma
. A kdyz tak ja ti neco pujcim
.
Xenomorfus
Lolin píše:Ovšem tedy teď špatná zpráva pro Citu
Neeee
Radeji si zalitam bez stresu, vyskove rekordy nejsou pro me. Doufam, ze zitra odpo budu moct a sejdeme se tam ve velkem poctu.
parda píše:[quote="djsmeegy"]Dneska to nedávám. Zítra tam budu ráno od 7mi![]()
Tak kdyby se někomu vyloženě chtělo vstávat
No jestli se mi bude chtít vstát, to uvidím ale až ráno.
Chuť by byla.
Ivan[/quote]
Budu rád, když tam někoho z Vás potkáme
Cau kluci, zitra bych aj dorazil pokud bude litatelno. Zitra se asi jeste domluvime v kolik hod na letisti. Ja to vydim tak kolem 16hod 30min.
Pavel ma zitra dopoledne otevreno a nejaky motor urcite ma 
Já tedy nechci malovat čerta na zeď, ale už jako bych ho tam viděl.. Je sice sobota, ale taky státní svátek
Je tu nějaký střízlivý zoufalec, který plánuje teď dopolední let? Odpolední je samozřejmý... Nikdo? Dobře, chtěli jste to. Odcházím trucovat sám na louku
Já tedy nechci malovat čerta na zeď, ale už jako bych ho tam viděl.. Je sice sobota, ale taky státní svátek
Je tu nějaký střízlivý zoufalec, který plánuje teď dopolední let? Odpolední je samozřejmý... Nikdo? Dobře, chtěli jste to. Odcházím trucovat sám na louku
Tak co Loline dame to dnes kolem 11.00? kdyz tak dej do 11.00 vedet muzu tam byt do 15 min Marv
Kluci moc se nevylitejte a nechte si neco na odpoledne. 
Tak já jsem pro dnešní dobu a pár následujících dní dolítal..
Po pár neúspěšných vzletech jsem cessnu nakonec dostal do vzduchu, ale asi tak na 5 sekund a pak moje nervozita a zkoprnění způsobilo velmi nízký levotočivý výkrut a půl a pak následný pád (na čumák a záda)..
Výsledkem je lehce poškozena směrovka a zlomený list vrtule.
Tak koupím novou + dvojlistou a opravím směrovku a pak na větší plochu...odpoledne zjistím celkové škody a snad to bude jinak ok.
Jinak trénink, trénink a zase trénink na simu
Btw Ivane, díky za postřehy.
Po pár neúspěšných vzletech jsem cessnu nakonec dostal do vzduchu, ale asi tak na 5 sekund a pak moje nervozita a zkoprnění způsobilo velmi nízký levotočivý výkrut a půl a pak následný pád (na čumák a záda)..
Výsledkem je lehce poškozena směrovka a zlomený list vrtule.
Tak koupím novou + dvojlistou a opravím směrovku a pak na větší plochu...odpoledne zjistím celkové škody a snad to bude jinak ok.
Jinak trénink, trénink a zase trénink na simu
Btw Ivane, díky za postřehy.
Tak na kolik to odpoledne dame? Havarky, to k tomuto konicku patri
nicmene, PRO VSECHNY, KTERI CHTEJI NA CHVILI POTESIT SVE OKO
STOJI ZA SHLEDNUTI
http://www.youtube.com/watch?v=t9GTWCbdoBw
Marv
STOJI ZA SHLEDNUTI
http://www.youtube.com/watch?v=t9GTWCbdoBw
Marv