CIAF

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

CIAF

#1 Příspěvek od Ancistrus01 »

Ahoj, byl dneska někdo na CIAFu?
Zítra bych se tam chtěl jet podívat a chci se zeptat jestli to vůbec stojí za to tam jet.

Díky
jirajirajira

Re: CIAF

#2 Příspěvek od jirajirajira »

Zdarec,byl jsem.Počasí OK,co se týče vystoupení,tak o proti loňsku mírné zlepšení.Ale beru to tak,že jsem hradečák.Jet na CIAF 200,300km zaplatit parkovné,vstupné....asi bych si to rozmyslel.
Váša2002

#3 Příspěvek od Váša2002 »

Ahoj, byl jsem tam. Nikdy jsem na takové akci nebyl. Nemohu srovnávat ani s žádnou jinou. Pro mne parádní akce s pěkným počasím. I když jsem to měl z ruky, nelituji. A 300Kč vstupného, hm co je v dnešní době levné ..... :D
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
vojta mansfeld
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od vojta mansfeld »

Ancistrus01 píše:Ahoj, byl dneska někdo na CIAFu?
Zítra bych se tam chtěl jet podívat a chci se zeptat jestli to vůbec stojí za to tam jet.

Díky

Stojí to za to! Byl jsem tam a nikdy mě tyhle věci neomrzí... A máš to zadara (dítě)
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
sechy
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sechy »

Bylo tam hodně lidí?My tam byli loni, a to tam moc lidí nebylo.
Tak nevim jestli mám jet letos zase..
hipa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od hipa »

Ted sem se vrátil a bylo to super.Ale je fakt že jsem dostal VIP vstupenku.300 bych ale dal.
sechy
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sechy »

Tak to já asi zítra vyrazim taky!
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od koulinek »

Tak já po přestávce zase jednou byl a na to že v posledních letech to nebývalo nic moc tak se mi to letos celkem líbilo. V rádiu hlásili že prej dnes bylo 50000 lidí. Doprava kolem letiště vázla, ale ono to při těchto počtech asi moc lépe zařídit nejde.

[album]3160[/album]
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
hawk
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od hawk »

Byl jsem také, počasí vyšlo, všechno super.Dobrá polovina letadel co lítala byla z Aera Vodochody. :)
Arcicorsa
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Arcicorsa »

Také jsem včera neodolal 8) a vyrazil.. Byla to super akce kterou jsem ještě nezažil (letecký den v Pardubicích je jen hodně slabý odvar).. Těch peněz rozhodně nelituji, stálo to za to :wink: .. Na závěr se můžete podívat co jsem tam nafotil 8) .. http://arcicorsa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
veka1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od veka1 »

Arcicorsa píše:Také jsem včera neodolal 8) a vyrazil.. Byla to super akce kterou jsem ještě nezažil (letecký den v Pardubicích je jen hodně slabý odvar).. Těch peněz rozhodně nelituji, stálo to za to :wink: .. Na závěr se můžete podívat co jsem tam nafotil 8) .. http://arcicorsa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013

Byl jsem několik let aktivním členem organizačních a řídících skupin obou uvedených akcí... proto si dovolím napsat, že je nelze srovnávat.

Jsou zcela odlišně zaměřeny,financovány a komponovány. Každá z nich má jinou atmosféru a své jedinečné kouzlo.

Pozn. když se kouknu na fotky, tak tam chybí to, co bys nafotil v Pardubicích...holt nemůže být všechno všude. :wink:

veka1
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Ancistrus01 »

Tak jsem dneska jel. A musím říct že to je bomba! Letos sem byl v Pardubicích a musím souhlasit, Pardubice byl slabej odvar :D
huja

#13 Příspěvek od huja »

Přijde mi nefér srovnávat letošní Pardubice a letošní CIAF. Ciafu vyšlo počasí, to byl ten rozhodující faktor, proč se Pardubky tak pokazily, protože tam přilítla slabá polovina nasmlouvaných letadel. Pardubice jiných ročníků byly naopak nej akce sezóny, aspoň pro mě jako fandu warbirdů.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od koulinek »

Krom toho výřezu co jsem postnul výše jsem toho taky nacvakal víc :) http://latraxa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013/
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Buckeye-Blitz

#15 Příspěvek od Buckeye-Blitz »

koulinek píše:Krom toho výřezu co jsem postnul výše jsem toho taky nacvakal víc :) http://latraxa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013/

Nádherně moderně zbarvený Gripen a ALCA. Když koukám na Gripeny, líbí se mi čím dál víc, a čím dál víc nabývám přesvědčení, že si tu korupci kolem jejich pronájmu vymyslel nějaký šmejd z konkurence.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“