CIAF
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
CIAF
Ahoj, byl dneska někdo na CIAFu?
Zítra bych se tam chtěl jet podívat a chci se zeptat jestli to vůbec stojí za to tam jet.
Díky
Zítra bych se tam chtěl jet podívat a chci se zeptat jestli to vůbec stojí za to tam jet.
Díky
-
jirajirajira
Re: CIAF
Zdarec,byl jsem.Počasí OK,co se týče vystoupení,tak o proti loňsku mírné zlepšení.Ale beru to tak,že jsem hradečák.Jet na CIAF 200,300km zaplatit parkovné,vstupné....asi bych si to rozmyslel.
Ahoj, byl jsem tam. Nikdy jsem na takové akci nebyl. Nemohu srovnávat ani s žádnou jinou. Pro mne parádní akce s pěkným počasím. I když jsem to měl z ruky, nelituji. A 300Kč vstupného, hm co je v dnešní době levné ..... 
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
-
vojta mansfeld
- Kontaktovat uživatele:
Ancistrus01 píše:Ahoj, byl dneska někdo na CIAFu?
Díky
Stojí to za to! Byl jsem tam a nikdy mě tyhle věci neomrzí... A máš to zadara (dítě)
Pioneer,Superzoom XL,Rally XP,F3K Manta,E-Hawk 1500,FPV MaxiSwift,MiniExtra 330,Quad500,FPV Swift2.
Ted sem se vrátil a bylo to super.Ale je fakt že jsem dostal VIP vstupenku.300 bych ale dal.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Tak já po přestávce zase jednou byl a na to že v posledních letech to nebývalo nic moc tak se mi to letos celkem líbilo. V rádiu hlásili že prej dnes bylo 50000 lidí. Doprava kolem letiště vázla, ale ono to při těchto počtech asi moc lépe zařídit nejde.
[album]3160[/album]
[album]3160[/album]
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Byl jsem také, počasí vyšlo, všechno super.Dobrá polovina letadel co lítala byla z Aera Vodochody. 
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Také jsem včera neodolal
a vyrazil.. Byla to super akce kterou jsem ještě nezažil (letecký den v Pardubicích je jen hodně slabý odvar).. Těch peněz rozhodně nelituji, stálo to za to
.. Na závěr se můžete podívat co jsem tam nafotil
.. http://arcicorsa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- veka1
- Kontaktovat uživatele:
Arcicorsa píše:Také jsem včera neodolala vyrazil.. Byla to super akce kterou jsem ještě nezažil (letecký den v Pardubicích je jen hodně slabý odvar).. Těch peněz rozhodně nelituji, stálo to za to
.. Na závěr se můžete podívat co jsem tam nafotil
.. http://arcicorsa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013
Byl jsem několik let aktivním členem organizačních a řídících skupin obou uvedených akcí... proto si dovolím napsat, že je nelze srovnávat.
Jsou zcela odlišně zaměřeny,financovány a komponovány. Každá z nich má jinou atmosféru a své jedinečné kouzlo.
Pozn. když se kouknu na fotky, tak tam chybí to, co bys nafotil v Pardubicích...holt nemůže být všechno všude.
veka1
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska jel. A musím říct že to je bomba! Letos sem byl v Pardubicích a musím souhlasit, Pardubice byl slabej odvar 
Přijde mi nefér srovnávat letošní Pardubice a letošní CIAF. Ciafu vyšlo počasí, to byl ten rozhodující faktor, proč se Pardubky tak pokazily, protože tam přilítla slabá polovina nasmlouvaných letadel. Pardubice jiných ročníků byly naopak nej akce sezóny, aspoň pro mě jako fandu warbirdů.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Krom toho výřezu co jsem postnul výše jsem toho taky nacvakal víc
http://latraxa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013/
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
- Buckeye-Blitz
koulinek píše:Krom toho výřezu co jsem postnul výše jsem toho taky nacvakal víchttp://latraxa.rajce.idnes.cz/CIAF_2013/
Nádherně moderně zbarvený Gripen a ALCA. Když koukám na Gripeny, líbí se mi čím dál víc, a čím dál víc nabývám přesvědčení, že si tu korupci kolem jejich pronájmu vymyslel nějaký šmejd z konkurence.
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.