Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
Re: Beta 1400 - další souhrn a další diskuze
skus ho este prpojit na iny kanal. Motor ti funguje, a ked nepojde motor na inom kanale, tak je isto regulator v haji.
Bola to motorová brzda, doteraz som nevedel ako sa používa a nejakou náhodou sa mi ju podarilo zapnúť. Už ide všetko ako má.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem dal novou vrtuli 8x5
Konečně Beta létá k mé, i tátově spokojenosti
sechy píše:Dneska jsem dal novou vrtuli 8x5
To jsi možná trochu přehnal. Teď je dost velké nebezpečí, že se při prudším přistání trup zlomí.
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Tak já už s ní nemlátím, a táta taky celkem né.
A ta stoupavost za to. A myslím ýe pokud létám stylem
cca 40 vteřin plyn, a pak 4 min. plachtění, nemůže to ublížit
ani motoru, ani regulátoru
A ta stoupavost za to. A myslím ýe pokud létám stylem
cca 40 vteřin plyn, a pak 4 min. plachtění, nemůže to ublížit
ani motoru, ani regulátoru
No, to bych se pokusil nějak zpevnit uhlíkem... Rookie od Graupnera má trup plný a v něm centimetrovou uhlíkovou trubku - asi kvůli tuhosti ocasních ploch do "T", ale tam se výřezu pro vrtuli nebojím, mám tam 7x4 a 1cm drážku.
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Pásnice jsem tam dal už při stavbě.No, možná by to chtělo ještě trubku
Ahoj, poprosím o radu s vrtulema pro Betu I.generace. Lítám už 3tí sezónu s vrtulí 6x4, a chtěl bych docílit především lepšího stoupání při letu s GoPro. Má cenu zkoušet větší stoupání? Největší jsem našel 6x5.5, má to cenu? Možná bych zkusil i vo fous větší, 8 co tam narval sechy už je extrém, ale třeba 7 bych zkusil. Našel jsem největší 7x5,5. Taky bych se chtěl zeptat jestli je nebezpečí ze strany sériového regulátoru 20A, baterky mám 3S 2200 mAh 25C, motor sériový noname. Předem dík za názory a třeba i navržení vhodné (finančně střízlivé) kombinace reglu a vrtule.
Ještě připojím jeden dotaz ohledně serva výškovky, sériové mi odešlo a teď i nedávno měněné Hitec HS-55, máte nějaký tip na optimální volbu? Přecejen výškovka je poměrně důležitý prvek hlavně s kamerou za 8 litrů
Dík
Ještě připojím jeden dotaz ohledně serva výškovky, sériové mi odešlo a teď i nedávno měněné Hitec HS-55, máte nějaký tip na optimální volbu? Přecejen výškovka je poměrně důležitý prvek hlavně s kamerou za 8 litrů
Spektrum DX7, Beta 1400, Funcub, NoName akrobat
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Hele nebát se, já tam měl 7x5, a moc se mi to nezamlouvalo.
Až teď je to podle mých představ,
.
Stoupá jak Radian.Samozřejmě jí nemůžeš ,tavit" několik minut na
plnej
Až teď je to podle mých představ,
Stoupá jak Radian.Samozřejmě jí nemůžeš ,tavit" několik minut na
plnej
První věc, která zlepší výkon je u Bety regulátor. Doporučuju výměnu. Setový je zastaralý. Rovnou něco dimenzovanějšího, když tam pak dáš motor Turnigy 2628 2200KV, stačí ti na to jen vrtule 6x4. Pak je minimum reglu 35A, s tímto 340W motorem. Serva...co HTX900?
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
Tak jsem si koupil nový regulátor RAY 30A . Po přečtení návodu jsem zkusil otočit konektor starého regulátoru na přijímači a ono to najednou běží! Docela banální závada. Jenom nechápu že jsem to měl při hledání příčiny závady tolikrát rozpojene a pokaždé jsem to zapojil obráceně. No hlavně že to lítá. Nový regulátor ale stejně zkusím.
Potom ale nechapem ako je mozne, ze ti primac svietil ci blikal ci co vlastne. Ty mas samostatny UBEC ?
Mám normální setovou Betu. Je tam jen regulátor přijímač serva a baterka.
uz sa mi raz stalo, ze som otocil konektor, ale nepamatam sa, ze by mi primac svietil. Musim to vyskusat