K zalozeni tohohle vlakna me primela prihoda ktera se stala pred chvili, pokud jiz nejake takove vlakno je, omlouvam se a pripisi prihodu tam, mozna by tohle vlakno mohlo pomoci svymi informacemi co vse se muze stat a jak pripadne situaci vyresit
heli 450
Visel jsem na zadech, nikde nikdo, zadny vitr, pohoda

, najednou pribehnul pes a okamzite skocil po heli, ustrelil sem teda nahoru, obratil heli normalne, trochu klesnul, ale pes vyslovene cekal az to spadne, jak sem klesnul niz okamzite skakal a nikde nikdo, zdany clovek, tak sem poletoval ze strany na stranu, pes usilovne behal za vrtulnikem, pomalu dochazel cas a bylo mi jane ze kdyz to nevyresim ted, vyresi se to za par minut samo

Rval sem na neho, cesky anglicky, nic, pak konecne slysim nekoho ze zadu, ale ani snaha majitelky nepomahala pes proste se od vrtulniku nehnul, bylo mi jane ze kdyz pristanu pes dostane zasah rotorem, nebo po tom skoci driv nez stihnu pristat, zenska rekla at zustanu na jednom miste ze toho psa da na voditko, ale jak se k nemu priblizila, asi mu to bylo jasny a okamzite zdrhal a neustale sledoval vrtulnik, posunul sem se teda kousek ke stromum, ze kdyz tak cvaknu autorotaci a pichnu to nekam do koruny stromu, do nejake rozumne vysky

uz sem byl asi dve a pul minuty pres letovy cas, pes samozrejme sedel pod vrtulnikem, zarval sem jeste asi trikrat, pes se nakonec otocil a odbehl, tak sem teda nevahal, prudce, dosel vypnul a otocil se a pes uz byl na voditku
jaky je vas nazor, mel sem jit hned do toho stromu a nebo sem udelal spravne, byl sem asi tri, mozna ctyri metry od heli, rikal sem kdyby nahodou ten pes bezel zpet tak bych jen strhnul cykliku na stranu a uz by pribehl k rozbite a netocici se heli

o heli mi v tu chvili uz neslo, ta se opravi, nechtel jsem zranit toho psa