Epoxid + skleněná tkanina
-
blacksmith
- Kontaktovat uživatele:
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Blacksmith: No jo, ale tvůj butter CUP je pomalej lehke a nesedá na asfalt...
Nakonec jsem koupil hodně lehké sklo 33g... Kevlar taky byl, ale moc těžkej. TAkže tam dám sklo a budu případně měnit. Stejně to časem pošrotuju a budu to stavět znova. Ještě jsem v satrii koupil malinkatý mechový kolečka, tak je zkusím nějak zasadit do trupu aby to po nich jelo a aby moc nevylýzaly ven. Při té rychlosti jakou to letí to pojede ještě solidně daleko.
Nakonec jsem koupil hodně lehké sklo 33g... Kevlar taky byl, ale moc těžkej. TAkže tam dám sklo a budu případně měnit. Stejně to časem pošrotuju a budu to stavět znova. Ještě jsem v satrii koupil malinkatý mechový kolečka, tak je zkusím nějak zasadit do trupu aby to po nich jelo a aby moc nevylýzaly ven. Při té rychlosti jakou to letí to pojede ještě solidně daleko.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- bolekkrutor
- Kontaktovat uživatele:
pozor!pokud neodměřuješ váhově,ale oběmově,je poměr jiný,raději si to ověř na Havlových stránkách,ale je to 100:40 váhově,a tuším 100:50 oběmově,jinak sklo proti abrazi moc odolné není,kevlar je výrazně lepší,oděrem se sice "rozchlupatí"částečně se z něj vydře epoxi-matrice,ale dále se probrousí jen velmi neochotně,pokud ladíš váhu,hodil bych tam tu 30tku tkaninu a na ni nálepku proti oděru-dá se koupit v cyklo,jako ochrana pod řetěz,proti odření rámu od bowdenů-v našich luzích a hájích většinou k dostání od výrobce shaman racing čí exu sport-většinou čiré,nebo imitace karbonu...
100:50 se dá zkrátit na 2:1 
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=137
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
Modely v provozu: Tracy, Alfa baby, Piper, Stíhačka
Modely ve stavbě: Spitfire Mk. IXC, Sopw. Camel, Hanriot HD 1,
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Už je tam naplácané sklo... Nejhorší bylo příjít na to jak to tam naplácat. Teď to bude už jenom lepší. Hrozně mě přkvapila ta pevnost a tvrdost povrchu. Speciálně na čuák jsem zkombinoval 80g skolo a jako by na rohy jsem dal 33g. Teď uvidím co to řekne až to uvidí asfalt zblízka. 
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele: