EasyStar II
Re: EasyStar II
Jako kdyz to drzis tak to tahne dolu ano to je v pohode byl jsem tim take prekvapen na mem Bixlerovi2 ale lita krasne
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Takže jsem se stal hrdým majitelem easystara
vše funguje jak má, jen musím ještě rozchodit křidélka, ale na ty nespěchám. Stavba probíhala vpohodě až na motor musel jsem otočit hřídel, jinak ten motor mám Emax BL2215/20 + regulator Emax.
Teď otázka, jak dlouho letíte s baterkou 1800mAh ?
Teď otázka, jak dlouho letíte s baterkou 1800mAh ?
EasyStar (osazení Emax), vysílač: Lite4
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Na 40 minút motorového letu to máš dosť. Ja lietam 2200mAh 2x20min. a dobíjam
cca 1400 mAh. S tou baterkou to budeš mať super. (lepšie ako s 2200mAh)
cca 1400 mAh. S tou baterkou to budeš mať super. (lepšie ako s 2200mAh)
FrSky Tandem X20
Dík za radu, koupil jsem tester na baterie kterej mě upozorní při poklesu napětí pod 3,3V na článek, super věc
jinak easystar je v lakovně
jinak easystar je v lakovně
EasyStar (osazení Emax), vysílač: Lite4
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
To neděláš dobře Jaromíre s těma 3,3 V na článek. 
Naučte sa lietať minimálne 3,7V na článok, pošanujete baterky aj peniaze.
-
vladivostok
Zdravím, stavím EasyStara II. Už se těším na první let. Je se trochu bojím přistání, ne technicky, ale co se povrchu týče. V okolí je dost luk, ale s trávou 10,15, i 20cm. Tak nevím ,jestli na tom budu moct přistát. Břicho, čumák a náběžné hrany budou přelepeny pevnou pružnou páskou, která se používá například pro označení komunikací a míst ve výrobních halách. V okolí mám k dispozici modelářské letiště v Rovensku, tedy asi 3km daleko, ale nemám teď k dispozici auto. Jedině nasednout a zaletět tam
Tak nevím, dá se na takové neposekané trávě přistávat? P.S.: Spojení křídel chci posílit neodymovými magnety a táhla křidélek zakrýt.
Co myslíte?
Tak nevím, dá se na takové neposekané trávě přistávat? P.S.: Spojení křídel chci posílit neodymovými magnety a táhla křidélek zakrýt.
Co myslíte?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Pristávať sa dá všade aj na strome. Na tu pásku sa vykašli, jedine ju daj na brucho, alebo olaminuj. Ak sa naučíš pristávať tak tá tráva nieje problém.
FrSky Tandem X20
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
20 cm trávy není problém, to by to muselo být strniště po obilí nebo kukuřici.
-
vladivostok
Tak to jsem rád. Tu pásku na břiše a na náběžkách jsem uvžoval proto, aby to za chvíli nebylo na exponovaných místech zarachtané od trávy a bordelu. Páska se pak dá sem tam vyměnit. Letadlo bude v kombinaci modrá/červená/bílá/některé dodávané samolepky. No a ta páska je právě modrá, takže když ji sem tam vyměním, až bude zasraná a odraná, vzhled zůstane zachován. Asi tak. Ale s tou možností přistání jste mě potěšili.
Koupil jsem na povrchovku Alkyton, musím někde vyzkoušet odolnost vůči této barvě, pokud to bude v pohodě, tak perfektní, protože ten Alkyton je neuvěřitelně pružný.
Koupil jsem na povrchovku Alkyton, musím někde vyzkoušet odolnost vůči této barvě, pokud to bude v pohodě, tak perfektní, protože ten Alkyton je neuvěřitelně pružný.
včera som lietal, na poli strnisko a okolo kukurica, "brucho" mam oblepené, ale i tak to dostane co proto
Mať lúku pri dome ako píšeš, tak som 
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Hlavne chlapci už lietajte, nad vlastné skúseností nie je nič. Poradiť sa dá, vyhneš sa veľa chybám aj tak to nakoniec musíte pochopiť všetko sami.
FrSky Tandem X20
-
vladivostok
Však už se nemůžu dočkat, už aby byl ve vzduchu. Čekám ještě na dva díly. Kupoval jsem ho jako holou stavebnici, motor AXI 2212/20, reg. FOXY 25A BEC + karta, bat. 2 x 3S G3 RAY 2,2Ah, nabíječ Raytronic C16 + tester, serva 4x Hitec HS-55 + servotester.
RC souprava Spektrum DX6i s přiloženým přijímačem AR6210 + satelit. Pro začátečníky, kteří se nerozhodli co koupit, myslím, že sestava je velmi vhodná, vybíral jsem si ji sám po pročtení mnoha vláken a informací, cena cca 13 tis. Jistě se dá na ledasčem ušetřit - levnější nabíječ, levnější motor, bez testeru baterií a serv, levnější souprava. Ale já to kupoval s tím, že mě to určitě bude bavit a později rozšířím. Technické věci to je moje - fotografuji na film a volnočasově chodím na střelnici a příští rok bych si chtěl udělat průkaz ULL, tak zatím bifluju teorii, a že jí je, no a RC modely také jistě pomohou a vím, že mě to bavit bude.
K těm servům HS-55 - psal jsem tu na jiné vlákno týající se cukání serv, že mi po připojení ta serva tak jakoby vrní - mají nerozhodnou polohu. Prý je to u těchto serv normální. No když jsem viděl na Youtube cukání i o 15°, tak si s tím asi hlavu moc lámat nebudu.
To jsem se zase rozepsal, pardon.
RC souprava Spektrum DX6i s přiloženým přijímačem AR6210 + satelit. Pro začátečníky, kteří se nerozhodli co koupit, myslím, že sestava je velmi vhodná, vybíral jsem si ji sám po pročtení mnoha vláken a informací, cena cca 13 tis. Jistě se dá na ledasčem ušetřit - levnější nabíječ, levnější motor, bez testeru baterií a serv, levnější souprava. Ale já to kupoval s tím, že mě to určitě bude bavit a později rozšířím. Technické věci to je moje - fotografuji na film a volnočasově chodím na střelnici a příští rok bych si chtěl udělat průkaz ULL, tak zatím bifluju teorii, a že jí je, no a RC modely také jistě pomohou a vím, že mě to bavit bude.
K těm servům HS-55 - psal jsem tu na jiné vlákno týající se cukání serv, že mi po připojení ta serva tak jakoby vrní - mají nerozhodnou polohu. Prý je to u těchto serv normální. No když jsem viděl na Youtube cukání i o 15°, tak si s tím asi hlavu moc lámat nebudu.
To jsem se zase rozepsal, pardon.