Sokol od Radka Čížka
Sokol od Radka Čížka
V době kdy panovaly vedra, Jindra Stejskal zalezl do dílny a pracoval na modelu, který jako mladý klučina stavěl. Dříve mu to trvalo postavit 1 rok a dnes to měl hotové za 1 týden

- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sokol od Radka Čížka
Jindra je blazon. Manzelka by ho mala viac zamestnavat... 
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
tak tohle letadlo jsem už dlooouho neviděl, krásná práce ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som povedal, ze je to taky modelarsky edison a mozno mu manzelka nosi aj jedlo do dielne , aby to vsetko stihol
LV píše:Jindra je blazon. Manzelka by ho mala viac zamestnavat...
A to ještě dokončuje Šedého Vlka v měřítku 1:2
LV píše:Jindra je blazon. Manzelka by ho mala viac zamestnavat...
Tyzden? Laco mas sa co ucit..
Jen pro zajímavost aby to bylo úplné má Jindra před dokončením dalšího Čížka - Káně. A nedávno dodělal kolegovi Kirby Kate na kterém se také podílel. Je to úžasné nadšení a jak říká baví mě to.
Tak ještě hodně krásných modelů!
Tak ještě hodně krásných modelů!
RadekH píše:V době kdy panovaly vedra, Jindra Stejskal zalezl do dílny a pracoval na modelu, který jako mladý klučina stavěl. Dříve mu to trvalo postavit 1 rok a dnes to měl hotové za 1 týden![]()
Sakryš ten Pan Stejskal mě navnadil... Krásná práce!
Dlouho pošilhávám po nějakém historikovi a tento vypadá nádherně. Akorát bych si jej asi postavil s rozpětím tak 3,5 - 4m.
Neřeže tuto stvebnici náhodou někdo laserem?
www.rckozmodrom.com
Řeže to Modellstudio Tupesy. http://www.modellstudio.cz/index.php?&d ... ail&id=948
makyk píše:Řeže to Modellstudio Tupesy. http://www.modellstudio.cz/index.php?&d ... ail&id=948
Díky, ta cena je libová...
www.rckozmodrom.com
-
bundes
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce s ještě krásnější dobou stavby! Éro za týden, no to se jen tak nevidí 
Letuschopno: Diablotin 8,5 ccm, Mig 7 (EPA kombat)
Ahoj,
jsem tady novackem, ale letadla lepim uz asi tak dlouho jako pan Stejskal.
Zajimalo by mne cim je to krasne ero potazeno - tipuji na SIG Koverall, nebo se mylim?
jsem tady novackem, ale letadla lepim uz asi tak dlouho jako pan Stejskal.
Zajimalo by mne cim je to krasne ero potazeno - tipuji na SIG Koverall, nebo se mylim?
-
stejskal.rokycany
Ano je to SIG Koveral
Dekuji za odpoved pane Stejskal,
par modelu jsem s tim potahoval, neni to az tak jednoduche jako prace s folii nebo s papirem, prida to ale dost na pevnosti. Vas model je perfektni, to je videt.
Sokola si nepamatuji, zacal jsem kdysi jako kluk stavet Neptuna, podobny model, uz nevim kdo to nakreslil, ale moc se mi nepovedl. Dnes jsem podlehl modernimu trendu a taky trochu z pohodli lepim elektro vetrone. Taky proto, ze neni moc mista pro vlekani a pod.
Zdravim,
Zdenek
par modelu jsem s tim potahoval, neni to az tak jednoduche jako prace s folii nebo s papirem, prida to ale dost na pevnosti. Vas model je perfektni, to je videt.
Sokola si nepamatuji, zacal jsem kdysi jako kluk stavet Neptuna, podobny model, uz nevim kdo to nakreslil, ale moc se mi nepovedl. Dnes jsem podlehl modernimu trendu a taky trochu z pohodli lepim elektro vetrone. Taky proto, ze neni moc mista pro vlekani a pod.
Zdravim,
Zdenek
Dobrý den všem,
před léty se tu probírala stavba SOKOLA od R. Čížka. Nestavěl ho někdo z vás ze stavebnice Modellstudio Tupesy?
http://www.modellstudio.cz/index.php?&d ... ail&id=948
Děkuji za odpověď.
před léty se tu probírala stavba SOKOLA od R. Čížka. Nestavěl ho někdo z vás ze stavebnice Modellstudio Tupesy?
http://www.modellstudio.cz/index.php?&d ... ail&id=948
Děkuji za odpověď.
dědek