mhabr píše:Jyrry, meles nesmysly
myslim si, ze ne.
Ono to obcas opravdu tak vyzni, i kdyz je to treba mysleno zcela jinak.
mhabr píše:Jyrry, meles nesmysly
jyrry píše:Nikdo nikoho nehodnotí.
Jen by bylo všeobecně prospěšné, aby si "ti co na to mají" uvědomili, že modelařit chtějí i "ti co na to nemají", tedy přesněji nemají na onu "uznávanou úroveň" kterou "ti co na to mají" neustále prosazují a vyzdvihují.
RedAce píše:Je hezké, že jste to zase stočili na debatu, že s T9X(R) se dají řídit v podstatě jen lodičky, ale jen tak pro připomenutí - není to tak dávno, co tu někdo pohřbil Vikinga řízeného Futabou. Model za mnohem víc než 300euro, který se (bez fail-safe) rozstřelil v rychlosti 200+km/h. T9X s FrSky modulem nebo nový Taranis jsou volby do 6000,-Kč, čtyřservové křídlo zvládnou zcela v pohodě a o výpadku signálu jsem prakticky neslyšel...
To jen tak k tomu, že na velká letadla MUSÍ být rádia "k tomu určená".
graup15 píše:Když už info tak pravdivé!!!!!!! informace bych prosil.. Neroztřelil to na Futabu, ale na Robbe baterku která ve vysílači byla. Futaba je v tom nevině!!
pEPYK píše:Létám nyní s větroňem Sky Climber a mám k němu i setový 5k vysílač - ten byl do úplných začátků.
Nyní už mám v plánu koupit nějakého akrobata (Katana - VA Models) a s tím přišla i potřeba nákupu "nějaké lepší" 2.4 GHz vysílačky.
A teď o co mi jde:
1) Koupit nějaký 6ti kanál (bratru za 4 tisíce) nebo investovat rovnou do více kanálové vysílačky?
Narovinu říkám, že rok, možná dva, budu pilovat létání právě a jen se zmíněnými stroji (EPP větroň na pohodovku, akrobat na divočinu), až potom přijde něco dalšího.
3) Věčné dilema: Spectrum, Hitec, Graupner, ...?
hmmm...je to pěkný, to už je prostě mašinakesi píše:Ahojte, tak co na ni říkáte? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... dule_.html
kesi píše:Ahojte, tak co na ni říkáte? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... dule_.html
Pořád jsem se nerozhoupal, DX6i byla dobrá. Nebo bude lepčí Graupner MX-16 HoTT či COCKPIT SX M-LINK?![]()
Hledám něco podobného, klidně do sedmi kanálů (stejně zkončím u "jednoduchých" rc modelů) a hlavně jednuché menu hledám & kvalitní mechaniku.![]()