Problém se zapalováním
Re: Problém se zapalováním
Tak to napájení se asi nedovíme. Zbytečně se tím tedy nebudu zabývat.
PS svíčka/fajka mu nehýbe se servama.
PS svíčka/fajka mu nehýbe se servama.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
A jses si uplně jistý že to co ti to dělá má na svědomí rušení od zápalka ? to co popisujes spíš vypada na nějaký vadný konektor a vzhledem k tomu že to dělá víc serv tak bych zkontroloval všechny spoje kolem nápájení popřípadě bych dal rovnou jinou baterku k přijímači
- JosefSvejk
AR1 píše:Tak to napájení se asi nedovíme. Zbytečně se tím tedy nebudu zabývat.
Vždyť psal, že to má oddělené.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
StaKi píše:A jses si uplně jistý že to co ti to dělá má na svědomí rušení od zápalka ? to co popisujes spíš vypada na nějaký vadný konektor a vzhledem k tomu že to dělá víc serv tak bych zkontroloval všechny spoje kolem nápájení popřípadě bych dal rovnou jinou baterku k přijímači
Jsem si jistý, vzal sem magnet a kmital s ním okolo snímače zastaveného motoru a rušení se taky oběvilo.
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem si to celé pročetl, dle mého je jednoznačně chyba v té fajfce.
Musí jít nasadit opravdu ztuha...
V minulosti jsem měl v podstatě ten samý problém.
Občas většinou v malých otáčkách se najednou rozkmitaly všechna serva.
Závada byla právě v té fajfce a to nebyla vyloženě volná ale nebyla úplně na fest.
Dokonce to samé se stalo kolegovi na jeho podotýkám novém Déáčku.
Takže bud vyměn fajfku nebo malá vychytávka za pár haléřů...
http://www.sdshobby.com/2pcs-springs-fo ... -1864.html
Vyzkoušeno a od té doby absolutní klid i u kolegy....
Musí jít nasadit opravdu ztuha...
V minulosti jsem měl v podstatě ten samý problém.
Občas většinou v malých otáčkách se najednou rozkmitaly všechna serva.
Závada byla právě v té fajfce a to nebyla vyloženě volná ale nebyla úplně na fest.
Dokonce to samé se stalo kolegovi na jeho podotýkám novém Déáčku.
Takže bud vyměn fajfku nebo malá vychytávka za pár haléřů...
http://www.sdshobby.com/2pcs-springs-fo ... -1864.html
Vyzkoušeno a od té doby absolutní klid i u kolegy....
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Děkuji, vyskouším.
Taky se mi to jednou stalo na zemi... Při plném plynu šly všechny serva na doraz..... Měl sem špatně nasazenou pružinu co je ve fajce u DLE55.
Želivák píše:Fajfka:
http://www.flyhenry.cz/index.php?option ... 64&lang=cs
OOOOO jak jsi mocný, Děkuji
Nemáte nekdo tucha jakou hodnouty by mel mýt ten odrusovací odpor ve fajfce? nemuzu to nikde dohledat.
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
No povymienal som uz cca 10 fajok, ale ja som zatial odpor videl len v jednej , skoda ze som ho nezmeral, ale podla mna par ohmov a 1/4W , ale ked tam nebude nic by sa nemalo stat
-
JardaRůžička
Kdysi vyráběla odrušovací odpory pro tyhle účely TESLA Lanškroun a to v hodnotách 5 a 10 kohm.
V modelářských motorech se ale zpravidla používají odrušené svíčky, ne fajfky. Ty svíčky mají v označení písmeno R, viz asi nejrozšířenější Brisk UR17. Jeho hodnotu ale nevím, musel bych to doma změřit.
V modelářských motorech se ale zpravidla používají odrušené svíčky, ne fajfky. Ty svíčky mají v označení písmeno R, viz asi nejrozšířenější Brisk UR17. Jeho hodnotu ale nevím, musel bych to doma změřit.
Chlummik píše:no jo problem je kde v liberci je k nesehnání a z hobykingu ? nevím jak bych ji dostal přez půl světa. (neznam nikoho kdo tam nakupuje)
Úplně jednoduše. Objednáš, zaplatíš online kartou (raději mám zvláštní účet na který převedu peníze pouze na zaplacení transakce), a cca za týden až dva máš zboží doma. Pokud je mimo Evropu krásně můžeš sledovat co se s balíčkem děje. Jak příjde do Německa nevíš nic a za týden Ti ho pošta dodá
tak kamos z letiste mi poradil stahnout fajfku stahovačkou na hadice, že to tak dela a problemy nemá no a je to skoro pryč. občas je vidět na telemetrii ze ten přenos není uplně idealní ale zákmity serv jsou fuč.