jo jo s dx8 to fungujeEvzEn píše:Ne-e to jsem zkusil na základě doporučení od prochyho.. je to pár stránek nazpět
Blade mCP X BL
Re: Blade mCP X BL
Hele, neco pro zasmani. Doufam, ze se tu nekdo prizna, protoze jinak si budu pripadat jak blbec. Zkousel jsem zcela nove prvky
jako viseni cumakem ke me a mam pekne cerveny sram na hrudi, nastesti to slo par cm nad bradavku, ale stipe mrcha jedna
))
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
RimmerCZ píše:Hele, neco pro zasmani. Doufam, ze se tu nekdo prizna, protoze jinak si budu pripadat jak blbec. Zkousel jsem zcela nove prvkyjako viseni cumakem ke me a mam pekne cerveny sram na hrudi, nastesti to slo par cm nad bradavku, ale stipe mrcha jedna
))
Já, když jsem zkoušel visení čumákem k sobě jako nový prvek, tak jsem "zaparkoval" dceři v domečku pro panenky a způsobil tam pěkný masakr. Krom toho jsem o sloupek v domečku rozstřelil list. Dceři jsem se nepřiznal.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Já jsem mněl kdysi na mCP X kovový a ten vydržel opravdu všechno 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
100% si kup ten PRVNÍ
viewtopic.php?f=104&t=44050&p=925406&hilit=xtreme#p925406
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
EvzEn píše:Ne-e to jsem zkusil na základě doporučení od prochyho.. je to pár stránek nazpět
Jsem dnes nastavil na DX7, ale na funkci to nemá vliv. Vrtulka při určité rychlé změně chová neklidně, ale na tuhle vlastnost zvyknul no.
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
DX7
To ani taknešlo o uklidnění při změnách, tato upravase spíš měla týkat kmitání ocasu při visu... Já když jsem změnil hodnoty, vrtulník vubec nedriftoval..
Po poslední ráně ale driftuje, docela dost, aleje možné,že do toho trosku fouká vítr..
Už jste někdo měnil zadní motorek?
používáte na ocase tu zadni ploutvičku ?
Mámpocit, že když jí sundám, je to lepší:)
Ustarého mcpx jsem jítaky nemel
Asi pak vítr nemá takový vliv na nárazy do ocasu.. ono taky po těch pádech je trošku vykotlaná, tak to tomu kmitání taky nepřidá..
Po poslední ráně ale driftuje, docela dost, aleje možné,že do toho trosku fouká vítr..
Už jste někdo měnil zadní motorek?
používáte na ocase tu zadni ploutvičku ?
Mámpocit, že když jí sundám, je to lepší:)
Ustarého mcpx jsem jítaky nemel
Asi pak vítr nemá takový vliv na nárazy do ocasu.. ono taky po těch pádech je trošku vykotlaná, tak to tomu kmitání taky nepřidá..
Teoreticky tohle nastavení nemůže drift přeci ovlivnit
jen omezuje maximální výchylky vrtulky, které při páčkování na doraz těžko někdo využije. To samé nastavení citlivosti gyra o kterém všude píše přesto na BL nemá nastavení žádný vliv do řízení je velká škoda.
DX7
DX7
Já ti nevím, jak je to možné, ale opravdu po změně nastavení v travel adjust, přestal vrtulůník při visu driftovat a až do poslední rány, vše fungovalo jak mělo..
Zkusím si pak koupit zadní vrtulku od KB.., prý to má na funkci velký vliv
Zkusím si pak koupit zadní vrtulku od KB.., prý to má na funkci velký vliv
vrtulka KBDD
Kde sehnat tuhle vrtulku KBDD?

Na Helifreak si jeden uživatel pochvaluje výměnu vrtulky
která odstraní nežádoucí drift.

Na Helifreak si jeden uživatel pochvaluje výměnu vrtulky
DX7
DX7
Re: vrtulka KBDD
jestli chceš sice není žlutá ale oranžová poslední pár ještě mámpetsild píše:Kde sehnat tuhle vrtulku KBDD?
Taky jsem o tom četl, že prej změna vrtulky pomůže.. Mně nakonec pomohlo to, že jsem chytil vrtulku do prstů a trošku zvýšil náběh listů.. Ted lítá mcpx jako driv 
možné řešení 
DX7
DX7
- vylizplech
Re: vrtulka KBDD
petsild píše:Kde sehnat tuhle vrtulku KBDD?
Na Helifreak si jeden uživatel pochvaluje výměnu vrtulkykterá odstraní nežádoucí drift.
Zkoušel jsem tu vrtulku už dávno,u mne to bylo spíš horší a nejlíp mi to lítá na vrtulku,která mi zbyla ze starého mcpx.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.