Při uvedení testu MVVS 3,5 na RC serveru
( http://www.rcserver.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=40; )
se tu strhla diskuze o tom že není nic moc. Někdo z RC serveru slíbil pokračování.
Zatím vidím v článku jen tohle:
"Pokračování příště
Vzhledem k četným ohlasům našich čtenářů se na článku neustále pracuje. Postupně přibývají nové informace a fotografie. Připravujeme také dvě další aplikace tohoto motoru. Jako první se pokusíme přestavět model typu trenér provozovaný původně s "pravým" spalovacím motorem MVVS 3,5 ccm a posléze bude následovat test akrobatického modelu firmy Cell Model určeného přímo pro tento motor. O výsledcích testů vás budeme informovat na těchto stránkách."
Chystá se něco, nebo tam ten odstaveček je jen pro srandu králíkům?
Pokračování testu MVVS 3,5 na RC serveru
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to tam pro srandu kralikum...
Firma Cell model nam nakonec slibovany model nedodala. Motor byl pak provozovan v malem trenerovi a ted je v dvouplosniku. Mel prijit do 2.5 metroveho vetrone X-treme od Pelikana, ale tam se ukazal jako lehky, takze jsem nakonec objednal novy motor od MVVS 4.6/1120, ale zatim nedorazil, takze na nej teprve cekam.
Ten odstavec z clanku odstranim - neni uz moc aktualni.
Firma Cell model nam nakonec slibovany model nedodala. Motor byl pak provozovan v malem trenerovi a ted je v dvouplosniku. Mel prijit do 2.5 metroveho vetrone X-treme od Pelikana, ale tam se ukazal jako lehky, takze jsem nakonec objednal novy motor od MVVS 4.6/1120, ale zatim nedorazil, takze na nej teprve cekam.
Ten odstavec z clanku odstranim - neni uz moc aktualni.
Vzduchoplavec píše:Mel prijit do 2.5 metroveho vetrone X-treme od Pelikana, ale tam se ukazal jako lehky, takze jsem nakonec objednal novy motor od MVVS 4.6/1120...
Seriózne by ma zaujímalo, aké kritéria si zvažoval pri výbere ... resp. prečo 4.6/1120 a nie 5.6/960. Čaká ma toto rozhodnutie budúci týždeň, tak by mi to veľmi pomohlo. Ďakujem.