Po delší odmlce jsem konečně doladil 450Pro 6s ke zdarnému konci. Po problémech ze servy ds92 versus beast, jsem došel k závěru že zřejmne vše bylo v pořádku a problém vybrací byl zrřejmne z motoru 6S Align, který mi po krátké chvlice odpochodoval z čoudíkem

zháněl jsem výkonově adekvátní náhradu, ale nic jsem nenašel. Neu na 4s je cenově dost vysoko na 450ku. Jinak pouze škorpion, nebo hyperion, ale to jsem po špatných zkušenostech v trex450v2 a trex 500 ,zamítnul . Hyperion z louže do bláta

Takže jsem opět koupil align6s, po instalaci se žádné kmitání neobjevilo ani při otačkách 1800-1900 , což z puvodním motorem nešlo udržet ve vzduchu. Kolegové mněli problémy i z motorama do 700 a to byl uplně nový

.
Takže musím říct že výkonově to nemá absolutně chybu. Zkoušel jsem 14z na 6s 1300 5min hodně ostrého letu, listy325 tarot, otáčky 3600 nešlo to zadusit ani při -+13,5st kolektivu.
pak jsem zkusil dát listy 345 a kolektiv +-12st, přibylo hodně stabylnosti , vrtulník zklidnil a zpřesnil reakce, otáčky stačí 3400, prodloužil jsem ocas na 480

a reakce vrtulky se výrazně zlepšily, dnes jsem dal po 2 batertkách listy tarot 360 a byl jsem docela mile překvapen, lítalo to jako lehounká 500, přesnost ješte lepší zmenšil se uplav, otáčky stačí 3200 a +- 11st a jede to jak pila

budu zkoušet a ladit dál