Guppy

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
davelbc
Kontaktovat uživatele:

Re: Guppy

#151 Příspěvek od davelbc »

guppy se jiz nezadrzitelne blizi do finale. dobrousit, povrchovka, doosadit kabinu, serva, par dalsich drobnosti a hura zkouset stesti do terenu. uvidime treba po mem neodbornem zasahu do konstrukce na svahu aj poleti... no nakonec z kopce par vterin poleti kdeco... :mrgreen:
Přílohy
DSC01045-1.jpg
DSC01036-1.jpg
DSC01034-1.jpg
STROHUR
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od STROHUR »

Hezká barva , bude na Malém Záskalí hezky svítit. Jen aby rychle oschla cesta vzhůru.
Strohur
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od davelbc »

STROHUR píše:Hezká barva , bude na Malém Záskalí hezky svítit. Jen aby rychle oschla cesta vzhůru.
Strohur

jejda jsem odhalen :D kdo ze me to tu vypatral a trefil muj oblibeny rajon??? :D trochu se jen bojim, ze na Malem Zaskali tuhle "raketu" neubzdim na pristani... :mrgreen: kdyz bude vubec litat pockam na V vitr a zalet na svahu probehne na Zaskali Velkem kde umi pristat snad i IL-jusin i kdyz pred lety to zkousel nejaky UL ci vetron a moc dobre to tusim nedopadlo... :( na Zaskali se da dneska uz dobehnout z parkingu od Sudu a tam vede asfalt. :)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od JirkaA »

Předevčírem se ukázala výhoda těchto pidivětroňů - zatímco před velkým érem káňata obvykle zdrhnou, Guppy jim nevadí, ochotně mě pustila mezi sebe do stoupáku a zůstala tam se mnou. Pěkně jsem si s třemi káňaty zakroužil ve stoupáku, minimální vzdálenosti v řádu metrů. Jenom dolů jsem musel dřív, přece jen metr pade není vidět tak vysoko jako třímetrovka.
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“