Arzenal VB-10 po pilotážní chybě - co se zbytkem?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
veka1
Kontaktovat uživatele:

Re: Arzenal VB-10 po pilotážní chybě - co se zbytkem?

#76 Příspěvek od veka1 »

pepin píše:hezká oprava :D

trošku zvláštní mi jen přišlo nejdřív přilepit výškovku k trupu a teprve potom na ní lepit ten laminátový potah,to se přiznám,že mi vrtá v hlavě .

... ee tak to není, skus si ty příspěvky o opravě výškovky přečíst ještě jednou . Jde o dva zcela odlišné případy opravy.

veka1
pepin

Re: Arzenal VB-10 po pilotážní chybě - co se zbytkem?

#77 Příspěvek od pepin »

veka1 píše:
pepin píše:hezká oprava :D

trošku zvláštní mi jen přišlo nejdřív přilepit výškovku k trupu a teprve potom na ní lepit ten laminátový potah,to se přiznám,že mi vrtá v hlavě .

... ee tak to není, skus si ty příspěvky o opravě výškovky přečíst ještě jednou . Jde o dva zcela odlišné případy opravy.

veka1

jo,možná jsem se v tom opravdu zamotal,nicméně já tam viděl utrženou samostatnou výškovku a utržený potah z výšovky,pak nalepenou výškovku na trupu a řešení nalepení potahu----skla výškovky.nicméně nechme být hovadinky---zmínil jsi se,že doleštuješ nástřik pod vodou,zkus to trochu rozvést jak spojit puvodní nástřik s novým--i s časovou prodlevou kdy brousit po nově provedeném nástřiku a sjednocením s puvodním lakem----jak postupovat v modelářské praxi třeba v případě,kdy jde o nástřik kompletně natuženou barvou,nebo kdy se ještě+ přestříkává bezbarvým lakem.

nerejpu,nepochybuji o tom,že Vekovo návod povede ke kýženým výsledkum.
kurva,zmoklo mi dálkové ovládáni na zahradní sprchu,leje jako kráva a sprcha sprchuje :D
Odpovědět

Zpět na „Dílna“