A jestli se mohu prosím ještě zeptat? Kde jste je kupoval, u p. Hořejšího? Koukám že ale máte více typů že? Mají je i u nás v PVMODEL, tak bych si ji kdyžtak koupil tam. A připojení je tedy vstup i výstup přes XT konektory? A káblíky s těmi XT konektory jsou v balení, nebo to si musím dodělat doma popř. dokoupit? Děkuji
Koupeno poatupně na Banggood.com, FW je ve všech stejný. Vstupy i výstupy jsou XT60, kablíky jsem si dělal sám, u nabíječky nejsou žádné.
Dobře, káblíky bych si tedy musel nějak vyrobit. Tak nad tím budu silně uvažovat. I když jsem původně chtěl s integrovaným zdrojem, zkusím tu M6 verzi nebo M7 verzi, ale tu bez zdroje. Moc děkuji za informace
I když koukám na obrázky té verze M7ac co sem dával juraj.jurej a taky vypadá pěkně. Dokonce jsem ji našel na netu v akci asi za 1900, ale nějaký neznámý obchod, to raději nebudu riskovat. Něco koupím u p. Víta v Ostravě nebo u p. Hořejšího.
Prosel jsem si tu par prispevku a nejak nevim kterou nabijecku vybrat. Chtel bych vas poprosit o radu jakou kvalitni nabijecku koupit.
Potrebuji aby umela nabijet dva packy najednou (dualni) Li-Po, Li-Ion, Li-fe; Ni-Cd; Ni-MH baterie a mohla byt napajena jak ze site tak i z autobaterie.
@Alfonz Formulaci zadání z tvého dotazu, vyhoví každá (trochu novější) duální nabíječka. Otázka je zda v tvém konkrétním případě je duální (dražší) nabíječka nezbytná. Nebo zda nebudou lepší dvě stejné, levnější jednokanálové. Případně zda nevystačíš s jednou, a postupným připojováním.
Pro me by byla lepsi dualni nabijecka uz jen z duvodu ze pouzivam Lipolky S5 a S6 o velike kapacite. Me se spis jedna o kvalitu nabijecky.
Ted pouzivam tuto nabijeccku. Jsem s ni spokojeny ale postradam dualni nabijeni. Kdyz mam nabit vsech 8 packu co vetsinou pouzivam tak to zabere dost casu. https://www.rcsvet.sk/230v-12v/78827-na ... 00491.html
@Alfonz Pokud ti (až na to že není dual) vyhovuje TD 610 PRO 100W, za mne bych vybral Nabíječ G.T. Power V6 Duo Charger AC/DC 16A 2x 200W, od výrobce G.T.Power GTP-166 Nebo HOTA D6 Pro AC 200W DC 650W 15A*2 Dual Channel Lipo Charger
Alfonz píše:Pro me by byla lepsi dualni nabijecka uz jen z duvodu ze pouzivam Lipolky S5 a S6 o velike kapacite. Me se spis jedna o kvalitu nabijecky.
Ted pouzivam tuto nabijeccku. Jsem s ni spokojeny ale postradam dualni nabijeni. Kdyz mam nabit vsech 8 packu co vetsinou pouzivam tak to zabere dost casu. https://www.rcsvet.sk/230v-12v/78827-na ... 00491.html
Koupil jsem teď dva kousky duálního Toolkit M6D a spokojenost. Nabíječka je malá, ale docela těžká a působí slušným festovním dojmem. V okolí kluci používají další 4 kousky a všichni spokojeni.
Naposledy upravil(a) blesk dne pon 15.07.2024 9:19, celkem upraveno 1 x.
pokud pouzivas 6S velke kapacity, tak co hota F6? 4 x 250W kanaly, mozno spojit do 2 x 500W.. ja mam najeto asi 1700 cyklu s ni a zatim spokojenost. ty 4 kanaly pro nabijeni jsou k nezaplaceni, pokud mas vice baterek.
Dekuji za nazor. Koukal jsem na HOTA F6+ a vypada skvele.
Tak ted mam dilemu bud tu HOTA a nebo jeste SKY RC Q200NEO
Nema nekdo zkusenosti s SKY RC Q200NEO
Alfonz píše:Dekuji za nazor. Koukal jsem na HOTA F6+ a vypada skvele.
Tak ted mam dilemu bud tu HOTA a nebo jeste SKY RC Q200NEO
Nema nekdo zkusenosti s SKY RC Q200NEO
Ja by som išiel radšej do Hota F6+. Má AC výkon až 500W, ale aj celkovo.
s dovolením si jdu pro radu ohledně výběru nabíječky. Mám RC auto s Li-ion 2S baterií. Jsem začátečník.
Aktuálně mám nabíječku pro dvoučlánkové Li-po a Li-ion akumulátory, která došla společně s autíčkem a je na ní pouze balanční konektor, přes který se baterie nabíjí, na druhém konci je USB konektor (připojuji ho k nabíječce z mobilu).
Primárně mi jde o nabíjení na skladovací hodnoty. Rychlost nabíjení není důležitá. A když už bych nějakou nabíječku kupoval, tak aby byla uživatelsky přívětivá, resp. správný poměr cena výkon a vydržela mi do budoucna (kdo ví, co budu jednou potřebovat nabíjet dalšího).
Něco mále jsem zde pročetl a rozhoduji se mezi:
1. M7AC ToolkitRC s cenou do 2tis. (někde jsem našel pod 2tis.)
2. Imax B6AC s cenou kolem 800,-Kč
3. jiný tip?
Když vezmeme v úvahu to, co jsem napsal, že mám jen RC autíčko s Li-ion baterií a do budoucna těžko říct (možná další lepší auto s Li-pol, loďka, ...), má cenu připlatit za novější M7AC? Má to význam?
B6AC jsem se zase díval, je nabíječka přes 10 let stará, resp. se začala prodávat již před více jak deseti lety. Tak jsem si říkal, že se to taky mohlo někam posunout. A tak si jdu pro rady, zda má cenu trochu připlatit za M7AC? Případně zvolit i něco jiného.
Děkuji za vysvětlení a tipy.
Naposledy upravil(a) Solari dne úte 17.09.2024 11:58, celkem upraveno 1 x.