● @ingwarr Dík. Přes G(DJI Neo Igor Vlahovič video) jsem si nějaká videa našel. Z (DJI NEO) [průnik signálu lesem] + [Cinematic Mode] jsem byl maximálně nadšen. S mokrým nebo zasněženým lesem, by to byla o dost kratší vzdálenost. ● Současně tam bylo několik situací, (kdy by jsem za mou osobu) nějakou (další než ochranný rám) formu anti kolizního řešení uvítal.
● Hlavně DJI Neo je o dost jiných penězích v porovnání s DJI Mini (2, 3, 4) Mini má oproti Neo skládací ramena Až tady jsem si podle (ilustračního) obrázku v nabídce udělal představu o vzhledu ochranných rámů. Neumím posoudit, ale zamlouvaly se mi https://www.djishop.cz/drony/drony-dji-neo/ A zamlouvala se mi i možnost do 50m řízení přímo z některých typů mobilu na kterých let sleduji. ● A ač jsem zastánce principu: Řízení L + P knipl, tak někdy se hodí i Pistolový ovladač - druhá ruka je volná Případně ovladače s podobou joystick MZ-4 Graupner (2Ch) - Graupner Vector Unit Extreme - Google "MINI UHU VECTOR" sety s modely - "(Jednotka) 3v1 Vector Unit (Graupner)" - Graupner Pohonná sada 3v1 Vector Unit Extreme 34003 (asi už není v prodeji, září 2024)-
Naposledy upravil guchar dne úte 17.09.2024 2:55, celkově upraveno 1
Igor má videá z DJI mini 3 ten má snímače prekážok, z toho som pochopil že ak sa letí rýchlo strácajú zmysel. Nezabránia kolízii. Ak porovnám môj mini SE tak NEO má navrch vo funkciách aj z dosahom.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru