|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
blesk
|
Napsal: ned 04.06.2023 21:52 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
Na hotlineru mám vrch bílý a spodek žluto-černé pruhy, vidět je to fajn, na druhém mám to samé, jen pruhy bílo modré, tam je to trošku horší.
|
|
Nahoru |
|
 |
Linj
|
Napsal: pon 05.06.2023 7:57 |
|
Protřelejší uživatel
|
 |
|
Já mám většinou zespod černé pruhy - viz foto a vidět je to parádně i ve větších vzdálenostech. Tady mám na křídle ještě rozložené šablony, proto ta jiná barva. Příloha:
IMG_20220501_202732.jpg [ 34.07 KiB | Zobrazeno 1336 krát ]
|
|
Nahoru |
|
 |
matko33
|
Napsal: pon 05.06.2023 8:17 |
|
Celkem nový uživatel
|
 |
|
na jednom bublinkaci je od vyroby "klavesnica" ako na klaviri, je to vidiet uplne v pohode (biele cierne pasiky)
|
|
Nahoru |
|
 |
Celeron
|
Napsal: pon 05.06.2023 9:05 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 23.4.2010 Příspěvky: 10387 Bydliště: Nový Bydžov ČR Obrázky: 14
|
blesk píše: Na hotlineru mám vrch bílý a spodek žluto-černé pruhy, vidět je to fajn, na druhém mám to samé, jen pruhy bílo modré, tam je to trošku horší. Tu prouhatou žluto-černou prý vidí lidský oko nejlíp ze všech kombinací. Byl na to nějakej výzkum ohledně bezpečnosti práce. Však se taky žlutočerný prouhování používá jako výstraha na schodech, sníženém či zůženém profilu průchodu, na označení překážek a podobně.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kuta33
|
Napsal: pon 05.06.2023 12:40 |
|
Zkušený debatér
|
 |
 |
|
Ono taky dost záleží, jak chce člověk lítat. Ze začátku jsem viditelnost taky dost řešil, ale nakonec jsem došel k závěru, že mi stačí rozlišit barevně vrch a spodek (tmavá - světlá), abych v náklonu před sebou, nebo nad hlavou rozeznal polohu modelu. Tak daleko a vysoko, abych musel hledat model - tečku na obloze podle výrazné a co nejlépe viditelné barvy nelétám. Zastávám názor, že nejvíce si létání užiju, když mám éro opravdu na bezpečný dohled a nemusím se stresovat sklopením očí na displej vysílačky, nebo rozhlédnutím po okolí, abych ho pak znovu hledal.
_________________ Rozdíl mezi chlapcem a mužem je pouze v ceně jeho hraček.
|
|
Nahoru |
|
 |
DAF
|
Napsal: pon 05.06.2023 14:15 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 9.1.2007 Příspěvky: 8930 Bydliště: Praha 8, ČR Obrázky: 9
|
Na větší vzdálenost je stejně vidět jen černý flek. Barvy mají význam pouze při "blízkém létání". Ale samozřejmě se také snažím odlišit vrchní a spodní stranu modelu.
_________________ Hitec Aurora 9X
|
|
Nahoru |
|
 |
hugon
|
Napsal: pon 05.06.2023 15:03 |
|
Nováček serveru
|
 |
|
Ještě jsou dobré ty signální spreje. Ty barvy jsou o dost ostřejší než standart. Samozřejmě výběr odstínů je omezen. taky to souvisí s velikostí barevné plochy a jejím tvarem.
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|