Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Futaba SBS 01C - nulování kapacity
PříspěvekNapsal: čtv 06.10.2022 12:54 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2013
Příspěvky: 541
Bydliště: Praha 8 , ČR
Obrázky: 2
Jde u senzoru SBS 01C vynulovat spotřebovanou kapacitu (mAh) jinak, než stisknutím reset tlačítka? Přijde mi to dost na hlavu, že se kapacita pořád přičítá i když byl senzor mezi tím odpojený od napájení. Přeci ho nebudu pokaždé dolovat z letadla.......

_________________
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Futaba SBS 01C - nulování kapacity
PříspěvekNapsal: ned 09.10.2022 7:22 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 24.10.2017
Příspěvky: 78
Bydliště: Považská Bystrica
Obrázky: 42
Myslím, že iná možnosť nie je. Ja som ho umiestnil v trupe tak, aby bol k nemu jednoduchý prístup - zhora po otvorení kabíny u histrorického motorového vetroňa. Pri výmene aku je to potom jednoduché. Má to aj svoje výhody, pri vicerých letoch s jednými aku mám prehľad o celkovo spotrebovanej kapacite, po výmene zresetujem.

http://www.aviatika.sk


7264

_________________
Luboš - aviatika.sk


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 09.10.2022 7:54 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2013
Příspěvky: 541
Bydliště: Praha 8 , ČR
Obrázky: 2
Díky, budu to muset udělat podobně....

_________________
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: ned 09.10.2022 11:24 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2003
Příspěvky: 10975
Bydliště: Břeclav, CZ
aviatika píše:
Myslím, že iná možnosť nie je. Ja som ho umiestnil v trupe tak, aby bol k nemu jednoduchý prístup - zhora po otvorení kabíny u histrorického motorového vetroňa. Pri výmene aku je to potom jednoduché. Má to aj svoje výhody, pri vicerých letoch s jednými aku mám prehľad o celkovo spotrebovanej kapacite, po výmene zresetujem.

http://www.aviatika.sk


7264


Taky jsem se tomu napřed podivoval, ale pak mi ten záměr docvaknul. Nuluje se při výměně accu. Takže dát k nim. Tankuji, nuluji…


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz