Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2022 20:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 10052
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Dnes mi přestala makat telemetre Jeti. Mám přes Expandér E4 připojený MUI, Muli a Vario. Nešlo ani jedno.
Zjistil jsem, že Expandér E4 má neprůchozí + tak jsem rozřízl na něm smršťovačku a hned to bylo jasný, ulomený růžový a červený přívod, hnědej držel na pár vláskách. Aspoň že se nešlusl červenej + s hnědým -. Že se to ulomilo se moc nedivím, přívod není nijak zajištěnej k destičce proti pohybu. Mám ho z druhý ruky, třeba mu dal předchozí majitel nějakou "sódu".
Tak jsem přívod přepájel a kabel pojistil k destičce a smršťovacímu rukávu překrytu vteřiňákem.
Kouknul jsem na všechny MULI 6S, co mám a ze čtyř se všecky vývody kejvou a jeden, co mám nejdýl, byl taky těsně před ulomením. Taky jsem pájení opravil a všechny kabely přilepil vteřinou k rukávu překrytu.
Doporučuju zkontrolovat a pro sichr přilepit všem, co senzory provozují delší dobu, kór MULI 6S, za který se nejvíc tahá při každý výměně batérek a většinou není v modelu napevno.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: ned 19.06.2022 23:19 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 19.5.2009
Příspěvky: 431
Bydliště: Kunčice u Nechanic => u HK
Obrázky: 0
Zdar sousede přes málo hor a lesů . . .
Asi znáš z Radostova - skoro naše domovina Vlastu Kykyriký . . .
Causa vteřiňák a servokablík . . .a průser . .
Vezmi to přes Jardu z Hradu . . .
Dobrou kryptogramatiku se učím od starostů . . .
:mrgreen:
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2022 11:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 2442
Bydliště: Doma
jeste pridam jednu zalezitost, na kterou jsem narazil.. v jednom modelu mam REX7A, MUI150, MGPS. stava se mi ze obcas v logu v jeti studiu je videt vypadek nejake hodnoty jednoho sensoru (vetsinou GPS). anteny jsou silne, Q je 100 procent. Dle dnesni diskuse s jeti podporou se muze stavat ze jak clovek sbira hodne dat, tak "zahlti" buffer Assistu a nektera hodnota se nezaznamena. Udajne to ma vyresit pristi update assistu.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: pon 20.06.2022 13:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 10052
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Leon píše:
Zdar sousede přes málo hor a lesů . . .
Asi znáš z Radostova - skoro naše domovina Vlastu Kykyriký . . .
Causa vteřiňák a servokablík . . .a průser . .
Vezmi to přes Jardu z Hradu . . .
Dobrou kryptogramatiku se učím od starostů . . .
:mrgreen:
L

Teda chlape, nějak nerozumím řeči nebo kódu Tvýho kmene. :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2022 7:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 592
Bydliště: Praha
Kuba78 píše:
jeste pridam jednu zalezitost, na kterou jsem narazil.. v jednom modelu mam REX7A, MUI150, MGPS. stava se mi ze obcas v logu v jeti studiu je videt vypadek nejake hodnoty jednoho sensoru (vetsinou GPS). anteny jsou silne, Q je 100 procent. Dle dnesni diskuse s jeti podporou se muze stavat ze jak clovek sbira hodne dat, tak "zahlti" buffer Assistu a nektera hodnota se nezaznamena. Udajne to ma vyresit pristi update assistu.

Ahooj, tohle se mi běžně stává i u normálních Rx-Rex. Výpadky řeším s Jeti už dlouhodobě a přestalo mi to bavit. Jestli to vyřeší u Assistentu, tak by mohli vydat i firmware pro normal Rx.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2022 8:02 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.9.2005
Příspěvky: 2442
Bydliště: Doma
tak napsali ze o tom vedi a resi to pristi fw update. predpokladam ze pokud to vyresi u assistu, tak REX vydaji taky. uvidime nechme se prekvapit.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Bacha na JETI senzory
PříspěvekNapsal: úte 21.06.2022 8:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21.4.2010
Příspěvky: 592
Bydliště: Praha
Jojo to by bylo supr.

_________________
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz